2016. december 23., péntek

A ZarFund megrengette a net pénzkereső oldalát, de csak látszatforradalmat csinált

Egészen új forradalmat hozott a ZarFund, és persze a korán beszállók, mint minden piramisjátékban, itt is szégyellnivalóan gazdagok lettek. (A ZarFund legalább nem tagadja, hogy piramisjáték.)

Iszonyúan sok klónja indult el, még ma is kaptam ajánlatot egy ilyen rendszerbe történő beszálláshoz. Ez most éppen a Coin4all.net, de a ZarFund óta (mivel ott értő helyett ártó kezekbe került az e-mail címem) már felrobbant a postafiókom az ilyen ajánlatoktól, gombamód szaporodtak.

Soha többé nem teszem meg, hogy csatlakozzak ilyen programokhoz, épp a ZarFund tanulságaképpen, ámbátor a ZarFundban volt egy kis nyereségem, de nem ezért szálltam be. Megértettem azt is, hogy ez is ugyanaz a kategória, amivel sosem fogok pénzhez jutni igazán.

Még egyszer, utoljára írok a ZarFundról, hogy akik később idetévednek, megkapják ezeket az infókat.

A ZarFund egy bevallottan piramisjáték, az első ilyen komoly, szervezett valami volt a neten. Hat szinttel tudtál kifutni a piramisból és eszméletlenül sok pénzed lett: mai árfolyamon 32 millió forintod, mindössze 7.500 forint befektetésével.

Ráadásul én két olyan ágba szálltam be, ahol népszerű netes pénzkereseti oldalak azt ígérték, majd ők alám teszik a további jelentkezőket is, nekem nem kell emberek beszervezésével és menedzselésével foglalkoznom. Én alapvetően azért szálltam be, mert ezek az oldalak megígérték az emberek alám szervezését, új tagokat én biztosan nem akartam volna beszervezni.

Minden bejövő pénzt azonnal arra használtam fel, hogy egy szinttel feljebb lépjek, az alatta lévő jutalékokat ugyanis akkor is megkapod, de a felsőbb szintűeket csak akkor, ha Te is befizettél rá és elérted az adott szintet.

Az első szinten a 2x0,03 BTC-t megkaptam, majd a következőn a 4x0,05 BTC-t is. A harmadik szintről kaptam a nyolcból 2x0,1 BTC-t.

Az összesen 0,46 BTC bevétel.

Nem rossz, de ebből még le kell vonni, hogy a negyedik szintig befizettem a lóvékat, meg kivettem a betett pénzem és a másik ágnak a veszteségét is, mert ott nem kerültek alám újabb tagok. Úgyhogy bő 0,05 BTC-t nyertem a ZarFunddal ebből a 0,46 BTC-ből!

De... miért nem sikerült pénzt keresnem, ha egyszer a hatból a negyedik szintig "kvalifikáltam" magam?

Alapvetően két ok miatt.

Egyrészt a piramisjáték sajátosságai miatt: ahogy szélesedik a piramis, úgy lassul le az új tagok beáramlása, pontosabban ha nem is lassul le, de egy tag úgy érzi, hogy igen, mert egyre több tag alá kellenek az új áldozatok, így ő is egyre kevesebbet kap.

Másrészt szerintem a ZarFund magában is kódolta a sikertelenséget, ugyanis az ötödik szintre már nem volt elég két ember befizetése alólad, ahogy addig, hanem ott 5 embertől kellett volna 0,2-0,2 BTC-t kapni a továbblépéshez. És ez már elhalt, nem csak az öt ember, de a relatíve magasabb összeg miatt is, ezt már nem fizették be saját pénzből, hanem az új tagok befizetéséből várták. Az új tagok meg is jöttek: nekem mind az öt szintemen beteltek az emberek a határidőn belül, a hatodikon meg félig! Csakhogy nem fizettek!

Úgyhogy, ahogy írtam is a hozzászólásomban ez a nehezen teljesíthető ötödik szint azokat teszi sokkal gazdagabbá, akik az elején beszálltak, egyben a teljesíthetetlen feltétel miatt sokkal szegényebbé azokat, akik később szálltak be és lejjebb kerültek. A gazdagok tehát még gazdagabbak, a szegények pedig még szegényebbek lettek, vagy legalábbis semmit nem kaptak a húsos fazékból.

ZarFund: lezártam. SOHA TÖBBÉ!

8 megjegyzés:

  1. 9 USD-t utaltattam,befolyt. Sorba lehívok még párat.

    Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és szerencsés Új Évet kívánok !

    Üdv
    Péter

    VálaszTörlés
  2. Kedves Péter! Köszönjük, Neked is boldog új évet kívánunk!

    VálaszTörlés
  3. Az nem baj, hogy van véleményed, az a baj, hogy nem értesz valamit, ennek ellenére leszólod és még terjeszted is. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Villámnyugdíjas!

      Szeretném, ha valahogy le tudnánk zárni ezt a párbeszédet, mert kezd a süketek párbeszédére hasonlítani.

      Többször világosan elmondtam, hogy két népszerű oldal invitálásának a hatására csatlakoztam csak a ZarFundhoz, akik megígérték, hogy ne törődjek a tagok beszervezésével, soha máshogy nem tettem volna ilyet.

      A ZarFund, mint passzív pénzkereseti forma, ezzel a módszerrel azonban mindkét oldal esetében megbukott a számomra, noha a Vytautas ágon tényleg betelt mind az öt szintem tagokkal, sőt még az utolsó hatodik is, félig.

      Soha nem állítottam, hogy ha aktívan menedzselem azt a több mint százas nagyságrendű, amúgy nemzetközi tagokból álló tagállományt angol nyelvű nemzetközi hívásokkal meg e-mailekkel (aztán vagy megértjük egymást, vagy nem, az már más kérdés), akkor talán más eredményt is elérhettem volna.

      De én NEM AKARTAM SEMMI ILYET, és mint ilyen a számomra passzívan megbukott ez a pénzkereseti lehetőség.

      Mivel ez velem MEGTÖRTÉNT, ezért jogomban érzem leszólni és terjeszteni is. Neked is van jogod cáfolni és terjeszteni az ellenkezőjét, de semmi érdemi válasszal nem tudtál eddig előállni azon kívül, hogy azt hajtogatod, hogy megbízható tagokat kell alám tenni, nekem saját magamnak.

      Kérlek értsd meg, hogy számomra, a két oldal felhívása alapján a ZarFund a számomra PONT NEM ERRŐL SZÓLT!

      Kérlek, ha van bármilyen információd, tanácsod a ZarFund, mint passzív pénzkereseti lehetőséggel kapcsolatban, azt legyél oly kedves elénk tárni, szerintem többen kíváncsiak vagyunk rá.

      Köszönöm szépen a figyelmed és szép napot kívánok Neked!

      Üdvözlettel:

      Péter

      Törlés
    2. Mindig elképeszt, hogy milyen türelemmel kezeled ezeket a komment huszárokat. :)
      Le a kalappal Peti, nekem nem menne!

      Törlés
    3. Köszi, Bearnie! :)

      Az utolsó hozzászólásban már nem voltam annyira türelmes, de ennek csak az az oka, hogy Villámnyugdíjas olvasótársunk nem arra reagál, amit válaszolok neki, hanem negyedszerre is ugyanazt fújja, mintha nem is válaszoltam volna, vagyis csak öntöttem a Dunába az energiámat a válaszaimmal.

      Ráadásul ma ezen válasz miatt pont 1 másodperccel csúsztam le a VIPbetadvice fogadásomról, úgyhogy még külön bosszúságot is okozott. (Kivéve, ha ma nem jött volna be a tippem, majd meglátjuk.) :)

      Szép napot Neked!

      Üdv.: Péter

      Törlés
    4. Van egy mondás, miszerint a vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. :)
      Nem túl szép és vulgáris is, de alapvetően igaz. :)

      Törlés
    5. :) OK, de én kíváncsi lennék mások véleményére is, csak az legyen előremutató, építő jellegű. Engem is lehet bírálni, mert én sem tudok mindent, illetve én is hozok hibás döntéseket, de úgy gondolom, az már nem ez a kategória, ha valaki becsukott füllel, függetlenül a korábbi válaszaimtól, negyedszerre is ugyanazt nyomja, hogy én hibás vagyok és itt csakis ez az egyetlen probléma, amúgy a ZarFund egy tökéletes pénzkereseti forrás.

      Mivel nekem betelt mind az öt sorom és az utolsó hatodik is félig, kíváncsian várom, hogy olyan kedves Olvasó, aki csak megbízható tagokat állított maga alá és menedzselte a tagok belépését, és elérte ugyanezt az eredményt, tehát betelt mind az öt sora és a hatodik is félig egy hónap alatt, az mire jutott anyagilag. Ha van ilyen kedves Olvasó, beleértve Villámnyugdíjas olvasótársunkat is, az kérem tárja elénk a ZarFunddal keresett pénzét, akár névtelenül is.

      Nem fogom őt követni, tehát én biztos nem fogok embereket beszervezni egy piramisjátékba a környezetemből, de legalább örülni fogok, hogy másoknak sikerült.

      Köszönöm!

      Péter

      Törlés