2017. május 24., szerda

Leálltam a VIPbetadvice-szal

Mivel most már egyértelmű, hogy a VIPbetadvice stratégiát váltott, becsléseit a "mindkét csapat nyer" lehetőséggel kombinálja a magasabb ODDS érdekében, ezért a hazai győzelemre építő hajmeresztő stratégiám sajnos nem alkalmazható a tippjeikre többé.

Ha lesznek is hazai tippjeik, melyekben esély nyílik a hazai fogadásra, az önmagában hazai kimenetelre fogadva olyan kicsi ODDS-sal fog rendelkezni, hogy nem éri meg fogadni rá. Ma például - "mindkét csapat nyer" opció nélkül - a tippjük szerinti idegen győzelem fogadásra önmagában, a kicsi ODDS miatt az előző napi 224 forintról már 1496 forintra kellett volna növelni a tétet a korábban megszokott 448 forint helyett, és ezt már nem akartam.

Milyen igazam lett: a tipp nem jött be. Nem csak az idegen győzelem, de egyik csapat sem rúgott gólt.

És ismét nem értem a VIPbetadvice-ot: a május 18-án bevezetett új stratégiájában váltott ugyan a vállalhatatlan veszteségeket hozó döntetlen vadászattól, ami nem volt több ködszurkálásnál, de talált egy olyat helyette, amiben ugyanúgy rossz tippeket ad. Bár tény, hogy azóta 6-ból 3-szor nyert 3,66-os átlag ODDS mellett, ami kimagasló teljesítmény a korábbihoz képest, de a 6-ból 5-nek eltalálta a kimenetelét, csak 2 esetben nem teljesült a mindkét csapat rúg gólt, így elment a kimenetel becslés is, hiába volt pontos.

Értem én, hogy úgy nem lett volna akkora ODDS, így meg lehet veszteséget kezelni, de számomra ez a "mindkét csapat rúg gólt" opció akkor is hasonló ködszurkálásnak tűnik, mint a döntetlen, mindenesetre az biztos, hogy a régi stratégiához már nincs köze.

Ezért úgy döntöttem, leállok a VIPbetadvice tippjeire történő fogadással és a mai tipp végeredménye csak megerősítette a döntésemet. A jövőben újra azt csinálom, amit tavaly ősszel: csak gyűjtöm az adatokat, de nem fogadok. (Aztán mire lesz egy tök jó stratégiám, előtte két nappal, hogy publikálom majd, a VIPbetadvice megint stratégiát fog váltani - ez az én formám.)

Na pont ezért nekizuhantam annak - többetek bátorítása alapján -, hogy mégiscsak magam próbáljam meg összeszedni a hazai győzelemre esélyes meccseket, természetesen csak a 2 ODDS feletti tartományból, hiszen csak azzal lehet haladni. A 2 alatti ODDS-oknál egyre jobban kell emelni a tétet, ha vissza akarod szerezni a legutóbbi nyerés óta elszenvedett veszteségeket, plusz még rá kell pakolnod az alaptétet is, ha nyerni is akarsz, és ez már exponenciálisan növeli a tétet. Majd beszámolok róla, mire jutottam vele.

Végül egy csattanó: a VIPbetadvice-szal valamiféle karmikus kapcsolatban lehetek, mert amint publikálok egy sikeres stratégiát az amúgy katasztrofális tippjeikre, 2 nappal előtte megváltoztatják a stratégiájukat. Amikor pedig nyafogok, hogy semmilyen akciót sose csináltak, akkor 2 nap múlva csinálnak egy akciót az Ezüst csomaggal, ami szerintem tényleg jó akció: mind az új, mind a meglévő előfizetők 80 százalékos kedvezménnyel, 6000 forintért kapják meg az Ezüst csomagot az első 30 napra, ha a Bronz csomagra is előfizetnek. A meglévő előfizetőknek is meg kell rendelni és ki kell fizetni a Bronz csomagot, amelyik a jelenlegi lejárata után lesz bekapcsolva. Ebben az akcióban - mely visszavonásig tart - csak banki átutalással vagy befizetéssel rendezhető a csomag ára.

12 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ráadásnak mára újra döntetlen tippet adott.

    VálaszTörlés
  2. Szia Omega!

    Így van (a cikket még a tipp megjelenése előtt írtam). Úgyhogy én már be is dobtam a törülközőt, a jóisten után a VIPbetadvice útjai is kifürkészhetetlenné váltak.

    Ebben a hónapban már csináltak egy bankroll vesztést, majd rögtön majdnem egy másikat is, ami elől csak az új stratégiájuk mentette meg őket az utolsó tippel.

    Erre most 6 nap után visszatérnek a régihez.

    Kérem, hogy aki érti, hogy mit csinálnak, az legyen szíves írja meg kommentben! Köszönöm!

    Péter

    VálaszTörlés
  3. Szia Péter

    Én is próbálkoztam már a hazai ra való fogadással 1,9-2,5 odds között, bet-en működött egy darabig utána abbahagytam mert felidesesítettem rajta magam. Volt rá példa mikor sorozatban jött 5 tipp is, majd a 6.mindent elvitt amit addig összegyűjtöttem, túl sokat raktam fel, nem kellett volna.Ha meg túl kevéssel játszottam volna meg akkor nem haladnék 1-ről a kettőre.Én úgy csinálom már egy jó ideje, hogy van 5 oldal ahonnan nézem a tippeket, meg hamind az 5 vagy 4 oldal szerint is ugyanazt a kimenetelt jósolja egy adott 2-es oddsú hazai meccsre azt megteszem. Már abbahagytam azóta mert sok időmet vette el végignézni pl egy szombati kínálatot az összesen, meg ugye kedvemet is elvette az egésztől hogy nem jött a tipp, vannak és voltak ott is ugyanúgy rosszszériák.
    Egyébként ahogy olvasgatom a cikkeidet, nekem az jön le, hogy te a tökéletes stratégiát keresed, ami szerintem nem létezik. Hidd el nekem mindig voltak, vannak és lesznek olyan időszakok mikor nem jönnek a tippek, és olyan is van mikor olyan jól megy hogy csak na. A sportfogadásnál az események teljesen függetlenek egymástól. Ez alatt azt is értem, hogy ha van 1 csapatnak zsinórban 5 elvesztett mecccse, ugyanakkora az esélye a következő meccsüknek is a vereségre, döntetlenre vagy győzelemre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Máté!

      Köszönöm a hozzászólásod. Ha nem is a tökéletes stratégiát keresem, mert olyan talán nem létezik, de azt biztosan, ami pénzt hoz. És biztosan van ilyen, csak még nem találtam rá. Azt ma már tudom, hogy a sporteredmények nagyon ingadoznak, de azért nem teljesen olyanok, mint egy szerencsejáték, hiszen a kimenetelre igenis vannak reális esélyek, melyek becsülhetők. És ezért hiszek mára már egyedül csak a szakértői tippekben, jelenleg is ilyeneket kutatok fel.

      Amit írtál, arra az a válaszom a jelenlegi tudásommal (lehet, hogy fél év múlva már mást írnék!), hogy:

      1) a magas ODDS-okra szeretnék ráállni a jövőben (2 felett), mert az alacsony ODDS-oknál nem lehet veszteséget kezelni, túl nagy a tétemelkedés, ha a korábbi veszteségeket is vissza akarod szerezni, és egy veszteséget sokkal nehezebb visszaszerezni

      2) a legtöbbször hazai a győzelem, és a fogadóirodák is ezt találják el a legnagyobb eséllyel, így nálam ezek a tippek a favoritok most, ebből kell szűréssel pontosabb eredményt kihozni, ha lehet

      3) szerintem nagyon kritikus a veszteségsorozat kérdése. Hogy jön, és hosszú lesz, az nem kérdés. A kérdés csak az, hogy előbb termeled-e meg az elvesztett pénzt, vagy már a megnyerés előtt elveszted. Nem is egy- egy esetben, hanem hosszú távon, összeadva a bevételt és a veszteséget. Ezért én ma azt gondolom helyesnek - persze ezt stratégiánként külön-külön tesztelni és számolgatni kell - hogy minél rövidebb veszteségsorozatokkal számoljak, mert ezáltal a bankrollt sokkal gyorsabban kitermelhetem, akár sokkal hamarabb is, mint elveszítem. És ekkor már nyertem, főleg, ha ez - kisebb-nagyobb botlásokkal, de - fenntartható.

      4) ide kapcsolódik a tartalékképzés és a bankroll nagysága is. Ma azt gondolom jónak, hogy mindig tegyek félre a tartalékba, és abból folytassam a játékot az - előbb-utóbb törvényszerűen bekövetkező - bankroll vesztés után. Azt találtam a legbiztonságosabbnak, hogy minden bankrollt kitermeljek, mielőtt felemelem, így legyen mihez visszanyúlni, ha a felemeltet elveszítem. Másrészt azt gondolom, kis összegekkel kell elindulni bármely stratégiával, mert akkor kicsit bukhatsz, ha nem jön össze. Ha viszont jó a stratégia, akkor felszaporodik az egyenleged a nyereményből magától is, bár ehhez kell némi türelem.

      Az elgondolásaimat folyamatosan tökéletesítem a tapasztalataim függvényében, de most itt tartok.

      Üdvözlettel: Péter

      Törlés
  4. Nem tudom te milyen magas odds-ra gondolhatsz, egyszeri kötésből vagy kettes vagy hármas gyűjtőből akarod azt összehozni?
    Mert, ha pl a hazaira 3-as odds van vendégre meg 2-2,5 körüli, az a meccs az totál 3 esélyes sztem. Én ezért rakok keresek csak max 2-2,5 közöttit. Meg úgy gondoltam, hogy van egy bankod, annak az összegnek mindig 10%-át rakom meg.

    VálaszTörlés
  5. Nálam a magas ODDS 2-től felfelé indul. Most olyan mérkőzéseket tesztelek, amelyeknél a hazai ODDS legalább 2, a vendég pedig több ennél, és a vendég mind a tabella helyezésében, mind a pontok terén, mind a nyert meccsekben, mind a gólarányokban, mind a formában elmarad a hazai csapatétól, ráadásul az eddigi egymás elleni meccsek sem a vendégnek kedveznek.

    De igazad van, még így is lehet 5 meccs egymás után, amelyik veszít. Ha ilyenbe botlok, akkor abbahagyom, mert egyébként is túl nagy munkával jár. De ha netán többször nyerek bankrollt, mint ahányszor elveszítem, akkor lehet, hogy megtartom a módszert, még ha macerás is.

    Eddig ugyanis semmivel sem sikerült pénzt keresnem, amikor pedig nagy reményekkel végre elindultam a saját VIPbetadvice stratégiámmal, a VIPbetadvice stratégiát váltott, így a korábbi saját stratégiám már nem használható.

    Szóval most eléggé tanácstalan vagyok. Vannak lehetőségem ugyan, de egyik sincs hosszabb ideje tesztelve még, ami szerintem pedig nagyon fontos lenne ahhoz, hogy komolyabb pénzzel belevágjak és pénzkeresetet alapozzak rá.

    Szép estét Neked!

    VálaszTörlés
  6. Fektess be Etherbe Vagy Bitcoinba, azzal tuti keresel. Sajnos én is csak vergődök, hiába fektetnék be mert nincs mivel, kell a pénz sulira... stb
    Coinbase sem működik, túlterhelt az összes.
    A sportfogadást iscsak unalom űzésből csinálom, nem fogadok pénzzel, csak tesztelek, hátha egyszer eljön majd egy olyan világ ha már ezt is megengedhetném magamnak.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, Máté!

    Tudod, az a helyzet, hogy a bitcoin és az ethereum is bizonytalan bevételt hoz, ráadásul még eshet is az ára (volt rá jó pár példa). Ezért ez tökéletes lehet alvó megtakarításra, amire majd csak később számítok, de nekem a megélhetéssel kapcsolatos kiadások fedezetének megteremtése a cél minden hónapban.

    Szóval kriptodevizákkal egyelőre sajnos nem számolhatok. De a pénzkereseti módszert nagyon elszántan keresem, és még mindig bízom abban, hogy lesz megoldás!

    Üdv.: Péter

    VálaszTörlés
  8. lesz megoldás. módosítom az adatokat és megnyitom az Anlagenkonto-t

    üdv

    P

    VálaszTörlés

  9. Sziasztok!

    Én is csak azt mondom, hogy kitartás. Sajnos most nekem is úgy néz ki, hogy amíg nem találok más melót, nem marad egyéb lehetőség. Szóval, most kell igazán optimistának lenni, nem olyankor, amikor amúgy is fut a szekér! :-)

    VálaszTörlés
  10. Kedves Zsolt!

    Köszi a biztatást, csak már nagyon utálom, hogy állandóan elölről kell kezdeni és soha semmi nem sikerül évek óta! De nem adtam fel. Ha csendben is vagyok a blogon, a háttérben erősen dolgozom a PÉNZ-en!

    Jó hétvégét!

    Üdvözlettel: Péter

    VálaszTörlés
  11. én csinálom. most fogom módosítani az Anlagenkonto-hoz az adatokat.Ha megvan be tudom adni.Lassan haladok,mert a Herbáriumot költöztetem és nagyon sok a munkám.Közben persze utaltatni is fogok.

    Üdvözlettel Péter

    VálaszTörlés