2017. május 20., szombat

Így kereshetsz milliókat a VIPbetadvice-szal: 100 ezerből akár 28 millió forint bő 7 hónap alatt - íme a hajmeresztő VIPbetadvice stratégiám!

Ma van a születésnapom, így beváltom a hónapokkal korábbi ígéretemet: én adok egy alaposan letesztelt ajándékot Nektek, mellyel pénzt tudtok keresni, akár nagyon sokat is. A mai nap felfedem a nyolcadik hónapja tesztelt, hajmeresztőnek hívott VIPbetadvice stratégiámat, mellyel 2016. október 1-i egyszeri 100 ezer forint befektetésével a tegnapi napon akár 28 millió forinton is állhatna az egyenlegem.

Hosszú lesz, de megéri elolvasni.

Hogy kezdődött?


A VIPbetadvice megismerését követően nagyon hamar belevetettem magam a mélyvízbe: 2016. október 1-től, azaz pontosan egy évvel azt követően, hogy a HYIP-okból történő pénzkeresésre adtam a fejemet, a szerencsejáték világában próbáltam újabb szerencsét. Ez volt a VIPbetadvice.com tipster tippjeinek megfogadása a Szerencsejáték Zrt. Tippmixpro.hu sportfogadási oldalán.

A befektetett 60 ezer forintomat azonban már az első hónapban elvesztettem volna, ha nem váltottam volna 22 nap után Tamás többszálas stratégiájára, melyről itt írtam. Tehát ha nem tértem volna át, már az első hónapban elvesztettem volna a pénzem! Az meg milyen indulás lett volna?

Pontosan éreztem, hogy ez így nem lesz jó, és pénzkereset helyett hamarosan elveszítem a befektetésem. Az azóta eltelt bő fél év bebizonyította, hogy a félelmeim megalapozottak voltak: a legolcsóbb Bronz csomagban azóta már a VIPbetadvice által javasolt 10-es tétkezelési stratégiával 3 alkalommal is elvesztettem volna a bankrollt anélkül, hogy azt kitermelte volna a stratégia. A VIPbetadvice által egy időben favorizált 7 alkalmas tétkezeléssel pedig 5-ször!

Új gondolat


2016. november 6-án épp hazafelé ballagtam, amikor bevillant a megoldás: a VIPbetadvice tippjei annyira gyengék, hogy többször nyernék, ha inkább a tippek ELLEN fogadnék! Bár a tippek ellen fogadni kétesélyes tippként átlagban 1,25-ös ODDS-okkal lehet, ami nagyon kicsi, azonban akkor is pazarlás megmaradni a jelenlegi rendszernél és 8-9 napokat folyamatosan nyeretlenül várni, profittermelés nélkül, s közben tétlenül lesni a sült galambot, egyre jobban veszélyeztetve a bankrollomat.

A "hajmeresztő" VIPbetadvice.com tétkezelési stratégiám megszületése


Áttekintettem az akkor még csak bő 30 napos addigi statisztikámat és rájöttem, hogy létezik egy még ennél is jobb fogadási stratégia: a tippek közel felében a hazai csapat nyert, ott pedig általában 2,3 körül volt az ODDS, így a gyakori nyerésekkel a kisebb ODDS-sal is többet nyerek, mint a VIPbetadvice által tanácsolt, döntetlenekre alapozó stratégiával.

Ráadásul volt még egy nagyon fontos érvem: a hazai csapatra fogadó stratégiában a maximális vesztes tippek sorozatszáma mindössze 3 volt, míg a döntetlennél 8, így a hazaira fogadás sokkal merészebb alaptéttel játszható volt, így sokkal több hozammal is kecsegtetett!

Ettől függetlenül néhány héten át kipróbáltam a többszálas, többtippes fogadást is, ám végül 4 hónap statisztikája után teljesen egyértelművé vált, hogy a hazai fogadás annyira jól teljesít, hogy egyszerűen nincs értelme alternatívákat keresni, mert azok a nyeremények összegében és a veszteségsorozatban is mind rosszabbak, mint a mindig hazaira fogadás.

A "hajmeresztő" VIPbetadvice stratégiám tehát az lett, hogy nem fogadom el a szakértői tippeket, melyeket a VIPbetadvice javasol, hanem azok ellen tippelek, méghozzá mindig hazaira történő fogadással. Nyerés esetén az alaptétre térek vissza, vesztés esetén pedig 1,99 ODDS felett duplázom a tétet. 2 ODDS alatt duplázás helyett az alábbi képletet használom: (a legutóbbi nyerés óta felhalmozódott veszteségek+alaptét)/(ODDS-1).

Ez a módszerem tehát:
  • ma már közel 8 hónapos kísérletezésen alapul, tehát kipróbált
  • kizárólag a VIPbetadvice.com tippjein tesztelt, amelyet döntetlenre választottak ki sportfogadási szakértők, tehát a VIPbetadvice előfizetés továbbra is szükséges hozzá
  • a kettős kötésű, vagy nem döntetlenre tippelt meccseket is hazaira fogadom, tehát minden meccset megfogadok hazaira, hiszen feltételezem, hogy ezt a tippet nálam sokkal jobb szakértők választották ki, megfelelő mérlegeléssel, s ez alapján az eddigi nyerési arány tartható lesz. Ez alól egy kivétel volt, amikor 4 db X2-es tippet tettek kötésbe, ekkor ugyanis a meccsek átfedték egymást.
  • több csomagnál (BRONZ, EZÜST) az esetleg egymással átfedésben lévő meccsek közül kihagyom azt, ami előbb kezdődik, mint az előző véget ér, esetleg élőben fogadok a másodikra
  • az esetleges bankroll veszteségeket, tehát amikor a veszteséges tét meghaladta a célzott számot, a tartalékból pótolom vissza úgy, hogy nem folytatom a tétemelést a tartalék bankrollból, hanem elfogadom a veszteséget és az alaptétről folytatom a fogadást, miután a veszteségsorozat véget ért.
     
A bankroll vesztés esélye természetesen itt is fennáll, de az alábbiak miatt sokkal kisebb a teljes bankroll vesztés esélye, mint a VIPbetadvice.com eredeti, döntetlenre alapozó tétkezelési stratégiája esetében:

- döntetlenre fogadás a VIPbetadvice tanácsa szerint 10 vagy 7-es tétkezeléssel: 3, illetve 5 bankroll vesztés 2016. október 1. óta, 100 ezer forintról indulva a jelenlegi egyenleg: -303.053, illetve -503.125 Ft veszteség, beleértve a 3, illetve 5 db 100 ezer forintos elvesztett bankroll visszapótlását is
- mindig hazaira fogadás a "hajmeresztő" stratégiám szerint 5 alkalmas tétkezeléssel: 1 bankroll vesztés 2016. október 1. óta, 100 ezer forintról indulva a jelenlegi egyenleg: +238.950 Ft nyereség, beleértve az 1 db 100 ezer forintos elvesztett bankroll visszapótlását is


Lássuk a kettőt összehasonlítva ugyanarra az időszakra vetítve, 2016. október 1-től 2017. május 19-ig:


saját „Hajmeresztő” VIPbetadvice stratégiám szerint VIPbetadvice saját, eredeti 10-es tétkezelési stratégiája szerint
átlagos ODDS 2,5 3,15
találati arány 44,13% 25,14%
leghosszabb veszteségsorozat 12 12
veszteségsorozatok 1-es: 22 db, 2-es: 15 db, 3-as: 11 db, 12-es: 1 db 1-es: 9 db, 2-es: 8 db, 3-as: 7 db, 4-es: 2 db, 5-ös: 1 db, 6-os: 3 db, 7-es: 1 db, 9-es: 1 db, 10-es: 1 db, 12-es: 2 db
kezdő bankroll 2016. október elsején 100.000 Ft 100.000 Ft
elvesztett bankroll 100.000 Ft 300.000 Ft
eredmény 2017. május 19-én pénzkivétel nélkül 438.950 Ft 96.947 Ft
havi átlagos hozam 185,78% 11,30%

A különbség szerintem magáért beszél.

Rugalmas tétkezelés


A fenti stratégiámban a VIPbetadvice eredeti stratégiájához képest több rugalmasságot engedhetsz meg magadnak, hiszen a maximális veszteségsorozat jóval rövidebb, a nyerési arány pedig jóval nagyobb, mint a VIPbetadvice saját javaslatú döntetlenes tippjei és tétkezelési stratégiája esetében, így sokkal kisebb osztószámmal sokkal több hasznot érhetsz el, ráadásul a VIPbetadvice-énál kisebb kockázattal! Mivel a bankroll összege hazaira történő fogadással nagyon rövid idő alatt kitermelhető (kb. 2-4 hét alatt!), ezért egy esetleges bankroll vesztés sem teszi veszteségessé az egész befektetésed, ellentétben a VIPbetadvice döntetlenre alapozó stratégiájával.

A hozam tehát a "hajmeresztő", hazai fogadásos stratégiámmal sokkal magasabb a bankrollra nézve, miközben jóval kevesebb a bankroll vesztés!

FONTOS! Hogy mindig tudd folytatni a pénzkeresést, mindig tegyél félre a nyereményből a későbbi bankroll vesztések pótlására! E nélkül egyszer majd váratlanul elfogy a bankrollod és nem fogod tudni folytatni a játékot! Javaslom, hogy FOLYAMATOSAN tegyél félre, ne csak az elején!

Félsz a befektetéstől a fenti meggyőző statisztika ellenére?


Elhiszem. Én is félnék. Ezért mindjárt két tanácsot is adok, mellyel csökkentheted a kockázatot.

Eleinte mindig úgy gondoltam, hogy elegendően nagy bankrollt kell biztosítani és akkor hosszú veszteségsorozatot is kibírok. Ennél azonban született egy sokkal jobb gondolatom: mivel a bankroll bukás bármekkora bankrollnál is elkerülhetetlen, ráadásul minél nagyobb a bankrollod, a hozamod annál kisebb, hiszen a pénzed egyre jelentősebb része nem dolgozik, ezért nem arra kell gyúrni, hogy ne veszíts bankrollt, hanem arra, hogy előbb megtermeld azt, mint elveszted!

Ez a szemléletváltozás eredményezte, hogy a kockázatosnak tűnő 5 alkalmas stratégiát választottam, hiszen 5 alkalmasnál hosszabb veszteségsorozat (=bankroll vesztés) eddig csak egyetlen egy jött 7 hónap alatt, miközben a stratégia havonta legalább egy bankrollt kitermel.

Ezt az egyenleg is mutatja: ha már 2016. október 1-jén eleve ezzel a stratégiával kezdtem volna, 100 ezer forinttal, akkor 2016. november 24-én már 2 millió forinton álltam volna, 2017. február 9-re pedig elértem volna a 3 millió forintot is. VISZONT! Mivel február végén jött egy 12-es veszteségsorozat, ezért elvitte volna a teljes pénzem, az akkor már közel 4 millió forintot. Ezért mondom, hogy tartalékképzésre gondot kell fordítani! Ez ugyan lelassítja a hozamtermelést, hiszen a megnyert pénzed egy részét félreteszed, azonban a tartalékból mindig tudod folytatni a pénztermelést, így a bankroll vesztés nem igényli a saját pénzed további befektetését.

1. tanács: a nyereményből képezz tartalékot minden hónapban és bankroll vesztés esetén abból folytasd a fogadást!

Még így is félsz elindulni, hiszen szerencsétlen esetben már rögtön az elején is elvesztheted a pénzed? Hogy ez nem fikció, arra példa a VIPbetadvice 7-es tétkezelése szerinti stratégia: aki 2017. május elsején új ügyfélként elindult az eredeti stratégia szerint döntetlenekre fogadni, az május 7-én már el is vesztette a teljes befektetését nyeremény nélkül! Ezért azt tanácsolom, kezdd kis összeggel a pénzkeresést és a nyereményekből növeld meg a befektetésed a kívánt szintre, ne a saját pénzedből! Így lassabb lesz ugyan, mire pénzt vehetsz ki belőle, viszont csak egy nagyon kicsi pénzed kockáztatod. Már 3100 forint saját pénzből történő befektetésével is elkezdhető a stratégia a Tippmixpro.hu-n megfogadható minimálisan 100 forintos fogadási összeg figyelembevételével. Ebből az összegből kb. egy év múlva már százezreket is kereshetsz havonta, miközben a háttérben olyan mennyiségű tartalékot halmoztál fel, amivel gyakorlatilag lehetetlen veszteni. A saját pénzed viszont igen kicsi benne.

2. tanács: kezdd el a stratégiát jelentéktelenül kis pénzzel, akár 3100 forinttal és növeld a bankrollt a nyereményből, ne a saját pénzedből!

A két tanácsot együttesen kell alkalmazni. Én azt csinálom, hogy amint megtermelte a stratégia a bankrollt pluszban, azt kiveszem és félreteszem. Tehát a legalacsonyabb összegről indulva:

- elkezdem 3100 forintról, 100 forintos alaptéttel a játékot. Amint az egyenleg elérte a 6.200 forintot, 3.100 Ft-ot kiveszek és tartalékba teszem, az új bankroll 3.100 Ft, a tartalékban 3.100 Ft van,
- amint az egyenleg újra eléri a 12.400 forintot, 6.200 forintot kiveszek és tartalékba teszek, az új bankroll 6.200 Ft, a tartalékban 6.200+3.100 Ft van
- amint az egyenleg eléri a 24.800 forintot, 12.400 forintot kiveszek és tartalékba teszek, az új bankroll 12.400 Ft, a tartalékban 12.400+6.200+3.100 Ft van

...és így tovább. Ha bankrollt vesztek, akkor visszanyúlok a legutóbbi bankrollért (a példában a 12.400 forinthoz) és azzal folytatom a játékot. Ha azt is elveszítem pont, anélkül, hogy elértem volna vele a következő, 49.600 forintos egyenleget, akkor visszanyúlok a fenti példa szerinti 6.200 forinthoz is és azzal folytatom a játékot. Az elmúlt bő 7 hónap adatai alapján nem valószínű, hogy ez megtörténik, ezért sokkal többször fogsz félretenni a tartalékba, mint visszahívni onnan pénzt, szóval haladsz majd szépen előre.

És amikor elérted a kívánt jövedelemszintet, megállsz a bankroll emeléssel és elkezded kivenni a nyereményeket, de ekkor is teszel félre folyamatosan, hogy minél távolabb kerülj egy megsemmisítő bankroll bukástól. Ha már túl sok pénz összegyűlt a tartalékban, akkor annak egy részéből már másba is fektethetsz.

Ez fordítva is működik, ha nem akarsz sokat várni a tőke felépítésére: csak a bankrollod felével játsszál, pl. 100 ezer forintnyi bankroll esetén csak 50 ezer forinttal. Ha vesztesz, a maradék másik 50 ezernek is csak a felével játsszál, tehát csak 25 ezer forinttal, Így nagyobb pénzzel is biztonságban vagy és ugyanazt eléred, mint elölről haladva, csak gyorsabban.

+1 tanács: ha elveszted a bankrollt, mindig várd meg, míg újra nyer a tipp és csak utána folytasd pénzzel a játékot, mert az én példám szerint 12-es veszteségsorozat is előfordult, ami egyből még egy bankrollt is elvitt volna, ha a vesztés után azonnal folytatom a játékot!

Aha, ez tényleg remek stratégia Péter, de mondd csak, te mennyit is kerestél vele?


A puding próbája az evés. Nos, a mai napig 2.030 forintot kerestem ezzel a stratégiában (ami egyébként 19 nap alatt a bankroll 65 százaléka!), de azt is elmondom, hogy miért. 4,5 hónapnyi adatgyűjtés után február 17-én elérkezettnek láttam az időt, hogy 80 ezer forinttal beszálljak a hajmeresztő VIPbetadvice stratégiámba. Akik követik a blogomat, azok tudják, hogy az elmúlt két évben egyre csak vesztettem sajnos. Most sem történt ez másképp: az elmúlt közel 8 hónap egyetlen 3-nál hosszabb veszteségsorozata természetesen pont ekkor jött: 10 nap múlva, február végén minden pénzem elvesztettem. Ezután persze összeomlottam lelkileg, és kellett egy kis idő, míg újra biztonságosnak éreztem a befektetést, meg teszteltem is a folytatást, ezért csak május 1-én kezdtem el a legalacsonyabb 3100 forintról, miután láttam, hogy a stratégia változatlanul hozza a régi eredményeket, tehát a vesztés óta is legfeljebb a 4. hazai tipp mindig nyert. Ezért is fontos a 2. tanácsom, miszerint kezdd el kisebb pénzből és legyen türelmed kivárni azt a pár hónapot, amíg a kívánt százezrek lesznek belőle. De hidd el, sikerülni fog!

Most mi lesz a VIPbetadvice-szal?


A jövőt én sem látom, csak a múltat. Az pedig egyértelmű: a VIPbetadvice döntetlenre alapozott stratégiája 2016. október 1. óta, amióta én követem, folyamatos veszteséget termel, így előbb-utóbb kénytelenek lesznek változtatásokat eszközölni, ha meg akarnak élni a piacon. Ekkor lehet, hogy feladják majd a döntetlenre alapozott stratégiájukat, és akkor új helyzet keletkezik, amit majd akkor kell értékelni.

De az is lehet, hogy eljut a fülükbe a stratégiám híre, és ezentúl ugyanazokra a tippekre a vesztes döntetlen helyett a sikeres és fenntartható hazai fogadásos stratégiát fogják javasolni az előfizetőiknek, és akkor hosszú évekig működhet még ez a remek tippforrás. Remek? Igen! Ha megfigyelitek, a VIPbetadvice tippjei igenis kimunkáltak, szakértőiek és a piacon az egyik legkitűnőbbek, csak éppen nem az általuk javasolt döntetlenre kell fogadni velük, hanem hazai nyerésre! Arra, hogy közel 8 hónap alatt ilyen magas, 2,50-es átlagos ODDS-sal - egyetlen egy kivétellel - legfeljebb minden 4. tipp nyerjen, több mint 44 százalékos találati aránnyal, a VIPbetadvice-on kívül még nem találtam más tipstert, így - számomra - ők igazi unikumok a piacon. Nem tudok még egy stratégiát, amivel ilyen gyorsan ennyi pénzt lehetne keresni a sportfogadásban a hazai Tippmixpro.hu-n, a VIPbetadvice tehát igenis komoly sportfogadási szakértelemmel bír. Állítom, hogy ha ráállnának a hazai fogadású stratégiára, és még rá is erősítenének a hazai tippekre a 2,50 átlag ODDS megőrzése mellett, Magyarország legsikeresebb tipstere lennének! Kár, hogy ők maguk nem vették észre a gyakori hazai nyeréseket és nem javasolták maguktól az előfizetőiknek, hogy erre fogadjanak, hanem a nagyon nehezen eltalálható, de csak egy picit magasabb, 3,15 átlagos ODDS-ú döntetleneket erőltetik 25,14%-os, igen gyenge találati aránnyal, amivel az előfizetőik sorozatban vesztik el a bankrolljaikat nyerés nélkül, és még fizetnek is érte!

FONTOS UPDATE: ez a cikk már hónapok óta folyamatosan íródott és csak a megjelenés előtti utolsó napon frissítettem a legújabb adatok szerint. A VIPbetadvice két napja éppen arra készült, hogy az e havi bankroll vesztés után újra elveszíttesse a bankrollt az előfizetőivel, de a 10-es tétkezelési stratégia utolsó napján, 2017. május 18-án váratlanul nem döntetlen tipp jött, hanem hazai nyer és mindkét csapat lő gólt együttes tipp. A tipp végre nyert, az utolsó pillanatban megmentve ezzel a 10-es tétkezelési stratégiával játszók 2017. május 9-én betett új bankrollját (miután az előzőt előtte épp elvesztették). Ezen felbátorodva a VIPbetadvice tegnap, május 19-én is hazai nyer és mindkét csapat lő gólt együttes tippet adott (ami vesztett, de az én stratégiámban nyert). Amennyiben a VIPbetadvice ma, 2017. május 20-án is ilyen típusú tippet ad, akkor egyértelműen változtattak a tippadó stratégiájukon, aminek egyrészt itt volt az ideje, másrészt akkor az egész 8 hónapos adatokra alapozott stratégiámat, melyről ez az egész cikk szól, ki lehet dobni a kukába és új tesztelésre van szükség. Egyébként abszolút nem lepődnék meg, hogy ha a VIPbetadvice éppen akkor váltana, amikor nyilvánosságra hozom, hogy hogyan lehetett volna minden ügyfele dúsgazdag néhány hónap alatt az előző tippjeiket másképp felhasználva, mint ahogyan javasolták. Ez a remek időzítés pontosan az én megszokott formám lenne. Mindenesetre a mai tippel frissíteni fogom ezt a cikket! Tisztán hazaira fogadni természetesen addig is lehet.

UPDATE 2017-05-20: a mai tipp, amire hivatkoztam, már harmadik esetben tartalmazta a mindkét csapat rúg gólt feltételt, mellette most döntetlenre kellett szavazni, ami vesztett, pedig 0-0 lett az eredmény. Egyáltalán nem értem a VIPbetadvice-t. Eddig döntetlenre alapozták a stratégiát, ami ritkán nyert ugyan, de legalább néha nyert. 2016. október 1. óta azonban bárhányszor tértek el ettől, az viszont sose nyert, mint arra már utaltam egy korábbi bejegyzésemben. Most május 18-án megtört a jég, a döntetlentől eltérő tippjük végre először nyert 8 hónap alatt, de másnap már nem nyert, pedig ott is hazai győzelem volt az esélyes és az be is jött, csak a mellé tett mindkét csapat rúg gólt feltételt nem találták el, így megbukott a tipp is. Erre rá következő napon, a harmadik napon (azaz ma), küldenek egy döntetlen tippet (ami egyébként betalált volna), és annak ellenére, hogy a döntetlen tippekben nagyon rosszak, még mellé teszik nehezítésül, hogy mindkét csapat rúgjon gólt. Nos, egyik sem rúgott! Nem értem, hogy mire váltott a VIPbetadvice május 18-án, de láthatóan vagy nincs koncepciójuk, vagy az nagyon rossz. Vissza kéne térniük az előző, tényleg jól kimunkált tippjeikhez és hazai nyerésre kéne adni a tippeket az előfizetőiknek, akik 6-8 hónap alatt szénné keresnék magukat! E helyett itt szerencsétlenkednek, a kommunikációjuk pedig csapnivaló. Ilyeneket írtak a legutóbbi hírlevelükben: "Aki pedig ennyi idő alatt sem tudta eldönteni, hogy kipróbálja az előfizetést, valószínűleg az egyik népbetegségben szenved, ami a világot gyötri, a döntésképtelenségben.". Meg ilyeneket: "Az is lehet, hogy aki még nem előfizetőnk, elveszítette a céljait, vagy éppen nem szúr eléggé már a szög". Sőt, ilyeneket is: "Ha a nehéz időszak előtt is már velünk voltál, akkor láthattad, hogy milyen erővel, sebességgel képes az egyenleg akár visszanőni". Nos, 2016. október 1. óta a tanácsaik alapján megfogadva a tippeket, az egyenleg csak a bankroll elvesztése utáni saját befizetéstől nőtt leginkább. Íme egy Olvasóm sorai ugyanerről: "Szóval tavaly óta 2x futottam neki a vipbetadvice-nak és kb 350.000 Ft-ot buktam el. Tanulópénznek kicsit sokallom." - Nekem is ez a tapasztalatom. Lehet, hogy egy tök másik bolygón élünk, mint a VIPbetadvice? Vagy a VIPbetadvice csak álcázza magát és titokban a fogadóirodának termel, ráadásul még szemtelenek is az előfizetőikkel? - Ui.: Ezt a cikket itt lezárom, a hajmeresztő stratégiámról és a VIPbetadvice-ról a jövőben külön cikkekben értekezek majd.

Ráadásnak: akár 28 millió forint bő 7 hónap alatt a VIPbetadvice tippjeivel?


Végezetül ismertetek egy kockázatosabb, általam "agresszívnek" nevezett stratégiát is, de Ti már pontosan tudjátok, hogy a nagyobb kockázat nagyobb sikert is hoz. Ezzel a stratégiával a bankroll kb. háromszorosa termelhető ki havonta, így 2016. október elsején 100 ezer forintról indulva ma 28 millió forint lenne az egyenlegem további befizetés nélkül, mindössze alig 8 hónap alatt! (A Tippmixpro.hu-n egy meccsre legfeljebb 100 ezer forinttal lehet fogadni, de a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatának válasza szerint egy játékos bármennyi 100 ezer forintos tippet leadhat. Azonban ezt a stratégiát nagyobb összeggel már a fogadóirodákban, személyesen, anonim javaslom megjátszani, mert az online felületen a hatványozott nyerés miatt korlátozhatnak.)

Persze ezt a stratégiát is érintette volna a 12-es veszteségsorozat 2017. februárban, azonban a bő 35 millió forintból, amire addig elért volna az egyenleg, 3 millió forint töredékösszeg maradt volna a bankroll vesztés után, amivel az első nyerést követően lehetett volna folytatni a játékot, és az egyenleg ma már, 3 hónap után újra 28 millió forinton állna.

Ez a stratégia egyetlen dologban különbözik a fent ismertetettől: két bankrollt vezetsz, egy ténylegeset és egy virtuálisat, és a nyerés utáni új alaptétet nem a tényleges bankrollból, hanem a virtuális bankrollból számolod ki. A virtuális bankroll a játék kezdetekor ugyanannyi, mint a tényleges bankroll, de amikor nyersz, annak a teljes összegét a virtuális bankrollhoz írod. (A különbség az, hogy a tényleges bankrollban benne vannak a visszakapott veszteségek is a legutóbbi nyerés óta, a virtuálisban pedig nincsenek.) Példa:

  • 0. nap induló bankroll 3100 Ft
  • 1. nap alaptét 100 Ft, vesztes, bankroll 3000 Ft,virtuális bankroll 3100 Ft
  • 2. nap tét 200 Ft, vesztes, bankroll 2800 Ft,virtuális bankroll 3100 Ft
  • 3. nap tét 400 Ft, vesztes, bankroll 2400 Ft, virtuális bankroll 3100 Ft
  • 4. nap tét 800 Ft, nyer, bankroll 2 ODDS esetén 3200 Ft, virtuális bankroll 3900 Ft
  • 5. nap alaptét 3200/31, azaz 103 Ft helyett 3900/31=126 Ft, vesztes, bankroll 3074 Ft, virtuális bankroll 3900 Ft
  • 6. nap tét 252 Ft, vesztes, bankroll 2822 Ft, virtuális bankroll 3900 Ft
  • 7. nap tét 504 Ft, vesztes, bankroll 2318 Ft, virtuális bankroll 3900 Ft
  • 8. nap tét 1008 Ft, nyer, bankroll 2 ODDS esetén 3326 Ft, virtuális bankroll 4908 Ft
  • 9. nap alaptét 3326/31, azaz 107 Ft helyett 4908/31=158 Ft..., a virtuális bankroll 4908 Ft.

Bár ránézésre úgy tűnik, hogy a jelentős virtuális bankroll emelkedések miatt abból visszaszámolt alaptét előbb-utóbb bebukik, de a valóságban, közel 8 hónap tapasztalata alapján, ha legkésőbb a 4. tipp mindig nyer, akkor nem bukik be. Lehet ugyan, hogy néhányszor nagyon megfeszül az egyenleg, esetleg az utolsó pénzt is fel kell tenni a 4. tétre, és még az is lehet, hogy a teljes pénz 2-nél alacsonyabb ODDS esetén a 4. tétnél kevesebb lesz, mint amennyit fel kellene tenni, de az egyenleg emelkedése előbb-utóbb töretlenül folytatódik, ugyanis a szükségesnél jobban emelt alaptét egy veszteségsorozat végén többet is nyer, így jut mozgástér a következő, jobban emelt tétre is.

Az "agresszív" stratégia viszont tényleg nagyon ki van feszítve: a "hajmeresztőhöz" képest (ami 5 tétes) ez csak 4 tétet bír ki, tehát a 4. tétnek mindig nyernie kell legkésőbb! Viszont cserébe olyan sokkal többet hoz a konyhára, hogy megéri kockáztatni: közel 8 hónap alatt csak egyetlenegyszer fordult elő az, hogy hazaira fogadva nem nyert a 4. tipp legkésőbb, erre tehát lehet alapozni.

Ne feledd: kezdd kisebb összeggel, és a nyereményből növeld a bankrollod inkább, ne a saját pénzedből, továbbá mindig tegyél félre a bankroll veszteségek pótlására. Ekkor nem kell félned a bankroll vesztéstől, hiszen mindig lesz tartalék pénzed folytatni a kockázatosabb játékot is, miközben a saját pénzed csak rendkívül kis mértékben kockáztattad az elején.

Bizonyíték, nem ígéret


Az alábbi linkről letölthető a fenti stratégiámat bizonyító táblázat a VIPbetadvice összes BRONZ tippjével és annak eredményeivel 2016. október 1. óta. A táblázat a hajmeresztő és az agresszív stratégiám mellett - összehasonlításul - a VIPbetadvice által javasolt 7-es és 10-es tétkezeléses stratégiát is tartalmazza. A függvények másolásával tovább folytatható az algoritmus a jövőben: kézi adatbevitelre csak az A-J oszlopok között van szükség, az oszlopfeliratok szerinti adatok megadásával.

Ha valakinek bármilyen kérdése van, a cikk alatt kommentben, vagy a jobb felső sarokban található e-mail címen át szívesen válaszolok.

Remélem, közületek sokakat hozzásegíthetek a fentiekkel egy végre valós pénzkereséshez és ezzel egy boldogabb jövőhöz! Mindenkinek, aki belefog, sok sikert kívánok, és ne feledjétek: folyamatosan képezzetek tartalékot!

https://drive.google.com/open?id=0B4N5MlW5gYOJemw4ZVdlWUxHODA
 

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm szépen, Bearnie! :) Ha ma is "hazai nyer + mindkét csapat rúg gólt" tippet ad a VIPbetadvice, és nem pedig döntetlent, jó magas hazai ODDS-szal, akkor nem csak lehúzza a szülinapi kedvemet, de pluszban még tökön is szúrom magam. :) Legyen szép a napod, kellemes hétvégét!

      Törlés
  2. Köszi a stratégiàt! Szerintem elküldhetnéd a vba-nak is , higy gondoljàk át , esetleg kiküldhetik a tagoknak is ,ha hozzájárulsz és térjenek vissza az x tippekhez mert ez a hazai+mindkét csapat szerez gólt tippek nem tudom mennyire fognak jól muzsikàlni. Bár a mai tipp x+mindkét csapat gólt szerez volt. 0-0 lett a végeredmèny...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Roland!

      Köszönöm szépen! Kék betűkkel, sárga kiemelővel update-ltem a cikket, amelyben én is leírtam a félelmeimet.

      Eddig visszatartott, hogy én közvetlenül írjak nekik, mert én teljesen azt képzelem róluk az eddigi kommunikációjuk alapján - bár lehet, tévedek - hogy eléggé fenn hordják az orrukat és csak azért se fogadnák el, hogy valaki - leleplezve azt, hogy mennyire mellényúltak, és valójában egy rém egyszerű változtatással milyen sikeresek lehettek volna - kívülről megmondja nekik, hogy mit kéne tenniük.

      De már gondoltam rá, hogy megtegyem, ha leromlanak a tippjeik - akár hazaira fogadva, akár megfogadva a tippjeiket - sőt, lehet, hogy fogok kérni segítséget itt a blogon a többi olvasótól is, hogy írjunk nekik többen, az hátha meghatja őket.

      Erre a mai döntetlen tippre, mellé téve, hogy mindkét csapat szerezzen is gól, egyszerűen nem értem, hogy mi szükség volt, amikor döntetlenben eleve baromira gyengék, és akkor még súlyosbítják a helyzetüket. Én ekkor ijedtem meg, és gondoltam rá, hogy inkább írok nekik, minthogy vesszen ez a jó tippadó lehetőség, főleg, hogy még fizettem is érte!

      Egyébként egyszer már írtam nekik tavaly, de természetesen nem válaszoltak, úgyhogy ne higgyétek el nekik, hogy szívükön viselik az előfizetőik igényeit. Pedig mindössze egy ártatlan kérdésem volt: mennyi volt a leghosszabb veszteségsorozatuk addig?

      A VIPbetadvice-ot egyszerre szeretem (az erős tippjeiért) és utálom (a beképzelt kommunikációjukért) és hol az egyik kerekedik felül bennem, hol a másik. Persze nem kérdés, hogy a józan ész azt diktálja, hogy a pénz érdekében legyőzzem az ellenérzéseimet és írjak nekik.

      De előtte pár tippel még kivárok, hogy lássam, most merre indultak el. Aki akar, addig is írhat neki, előre is megköszönöm!

      Majdnem biztos vagyok benne, hogy nem válaszolnának rá, vagy elhárítanák a stratégiám átvételét, pusztán presztízs okokból, büszkeségből, XY-ra hivatkozva.

      Nagyon meglepne, és az első kedvező benyomásom lenne a VIPbetadvice-ról, ha a fejükhöz kapnának és 8 hónap meggyőző statisztikáját elfogadva korrektül áttérnének a hajmeresztő stratégiámra. Ez végül is nekik is jó lenne, mert így biztosíthatnák a túlélésüket, fejlődésüket és megvethetnék a lábukat a tipsterek piacán, de még egyszer, nem tételezem fel róluk sajnos, az eddigi kommunikációjuk alapján.

      Köszönöm Roland a javaslatodat, jó éjszakát kívánok!

      Törlés
    2. Péter, arra kéne rájönnöd, hogy ők mi alapján gurítják ki az eredeti döntetlen tippet, mert ha ez megvan, akkor nincs többé szükség rájuk, és elindíthatod a saját PMSPCSN (Peti Mocskos Sok Pénzt Csinál Neked) tipster bizniszed. :)
      Neked szívesebben dobnám a 6k-t, mint nekik.
      Egyébként a stratégia előtt le a kalappal.

      Törlés
    3. Kedves Bearnie!

      Köszönöm! Nem Te vagy az első ezzel a javaslattal, már megkaptam több embertől is, akinek korábban megmutattam az akkor még csak tesztelés előtt álló sratégiámat.

      Bevallom, már próbáltam ilyen elemzést, igaz, általában nem akkor néztem utána, amikor nyert a hazai tipp, hanem amikor vesztett. És azon azt láttam, hogy én döntetlenre semmiképpen sem ajánlottam volna az adott meccset. De valahogy mindig úgy voltam vele, hogy én nem vagyok ennek szakértője. Sok helyen olvastam riasztó dolgokat arról, hogy mennyire felkészültnek kell lennie annak, aki sikeres akar lenni a sportfogadásban, ezért inkább a szakértői tippekre hagyatkozom, nem akarok én magam szakértő lenni.

      Hidd el, higgyétek el, RENGETEGET elemeztem statisztikai módszerekkel az elmúlt hónapokban. Mást sem csináltam, ezért hallgattam a blogon is. Dolgoztam. Sportfogadásban bányásztam, nagyon mélyre beletúrva. Több száz feltételezést, stratégiát próbáltam ki éjszakákon és nappalokon át, a számítógépem többször megfeküdt, de egyikkel sem tudtam semmilyen hosszú távú sikert elérni, ilyet, mint a VIPbetadvice tippjeivel hazaira fogadva, havonta megháromszorozva a bankrollt, meg egyáltalán nem! Tehát kell hozzá a sportfogadási szakértelem, egyedül a statisztika önmagában kevés.

      Ahhoz meg hülye vagyok. Meg nincs is rá energiám, sőt talán kedvem se, arról nem is szólva, hogy egész nap rágnám a körmöm, hogy az emberek, akik nem csak díjat fizettek a tippért, hanem megbíztak bennem és a tippjeimmel fogadnak a saját pénzükkel is, vajon tényleg nyernek-e?

      Mindenesetre ha alakulna egy ilyen csapat, azért szóljatok, hátha... :)

      Ui.: Te is tudod, hogy Tőled sosem kérnék pénzt! :)

      Törlés
  3. Szia

    Nem akarok ünneprontó lenni, de sajnos 150 meccs az borzasztóan kevés adat ahoz, hogy erről a stratégiáról kiderüljön bármi. A betfair oldaláról le lehet tölteni a vagy 10 évre visszamenő adatokat meccsekről. Ezeket ellemeztük különböző stratégiák mentén. Volt olyan ami 3 évig nagyon szépen hozott volna de 10 éves távlatban vesztességes volt. Aki a sportfogadásban éves szinten 30%ot tud csinálni az már zseniálisnak számít. De hajrá. Mindig probálkozni kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Attila!

      Köszönöm a hozzászólásod! Nem vagy ünneprontó és igazából nincs is ünnep, mert most már biztos, hogy a VIPbetadvice változtatott a stratégiáján, hiszen negyedik napja a tippjei mellé teszi a mindkét csapat rúg gólt feltételt is. Természetesen mikor máskor, mint most, amikor 7 hónap adatgyűjtést és -elemzést követően a cikkem megjelent.

      Így az egészet újra kell gondolni, és azt is meg kell várni, hogy egyáltalán a VIPbetadvice saját stratégiája beválik-e?

      Egyetértek azzal, hogy a sportfogadás egy mozgásban lévő valami, amihez így menet közben kell alkalmazkodni, de a VIPbetadvice korábbi tippjeivel nem egy év alatt értél el 30 százalékot, hanem egy hónap alatt akár 300 százalékot (az agresszív stratégiámmal), vagyis ez jelentősen kibővült teret ad az évi 30 százalékos hozamhoz képest, még ha nem is örök érvényű megoldás. Semmi sem az.

      Aki régebb óta követi a blogot, az tudja rólam, hogy borzasztóan szükségem van a pénzre, ez nekem nem egy mellékes valami, ami vagy bejön, vagy nem, hanem alapvető megélhetési kérdés. Ezért - ha rajtam múlna - én szívesen visszatérnék a VIPbetadvice korábbi erős tippjeivel történő játékhoz, amellyel bő 7 hónapon át legfeljebb 3-as veszteségsorozat fordult elő (egy kivétellel) 2,50 átlag ODDS mellett.

      Szép vasárnapot Neked!

      Üdv.: Péter

      Törlés