2016. október 10., hétfő

Nekem nem fizet a Lara

A Lara most már egymás után a második pénteken is azt játssza, hogy nem küld pénzt, mert nincs pénz a számlán.

A robottól kérdezek, de az tök hülye ehhez, máshol meg nem tudok kérdezni.

Az első három hétben remekül működött, hogy a napi 3 százalékos hozamot péntekenként elküldte a BTC pénztárcámba. Két hete ez megállt és a múlt pénteken is ugyanez volt a helyzet: nem jött pénz.

Tegnap még két napi (0,6 USD), ma megint csak egy napi (0,3 USD) pénzem van a számlán, miközben hozzá sem nyúltam. De a robot ezt sem küldi ki.

Valami vagy rossz, vagy csalás az egész. A HYIP monitorok mind zöldek, szerintük rendben van minden. Kérem, írja le, akinek van más tapasztalata!

Köszönöm!

13 megjegyzés:

  1. Nekem működik, bár én minden nap kiveszem, mert nem merem benne hagyni egy hétig. De alapvetően minden nap kiküldi a pénzt, ami 1-2 órán belül meg is jön. Jelenleg 120%-ban vagyok vele, azaz 20%-ot már nyertem a saját pénzemen felül. Ámbátor többektől hallottam, hogy nem küld nekik pénzt Lara. Nem tudom, hogy mi alapján dönt. Én BTC addressre kérem ki, de egy alkalommal Payeer-er kértem ki, mikor azt írták, hogy baj van a BTC kiküldéssel, de akkor is megjött rendesen.
    Neked a Telegram (mobil) nem csilingel, mikor a Lara jóváír? Mert én akkor szoktam kivenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bearnie! Köszi a választ, nem használom a Telegram mobilalkalmazást, de gondolom e nélkül is küldenie kéne. Szóval nekem a Lara befürdött. :( Azzal együtt nem egész 4 dollárom maradt benn, szóval nagy veszteségem nem lesz belőle, de a nyereség reményében fektettem be.

      Törlés
    2. Most ki akartam kérni a bent lévő pénzt, erre 0,9 dollárt jelölt meg egyenlegként. Szóval biztosan nincs valami rendben, de ha ezt kiküldi, akkor már csak 2,5 dollárom marad bent. Majd meglátjuk, talán kézzel próbálok meg kifizetést kérni.

      Törlés
  2. nálam rendesen fizetnek a partnerek

    VálaszTörlés
  3. Nekem is rendesen fizet. Minden nap kikérem a pénzt, már pluszban vagyok. Tegnap este maintenance volt, így reggel kértem ki és megjött a PM-re. Most este azt írja ki, hogy megint karbantartás van, mert letámadták a robotot kollektíve. Gondolom reggelre megint működik majd.

    VálaszTörlés
  4. nekem se küldi már péntekemként a bitcoint, viszont volt egyszer, hogy 3-szor küldte el az adott összeget, valószínű véletlen volt mert a larás tranzakciókban nem jelzi, így viszont már pluszban vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Úgy látom, bármilyen hiper-szuper technológia is ez a Lara, azért a lényegen, a pénzügyi részen még bőven van mit fejleszteni...
      (Ui.: azon kívül, hogy tegnap 0,6, ma 0,3 majd 0,9 USD-t írt ki egyenlegnek, majd engedte kikérni a 0,9 USD pénzt, csak nem küldte el, a hash-nál nincs adat)

      Törlés
  5. Szerintem ennyi volt a Larawithme, az is csoda hogy egyáltalán ilyen sokáig működött. Tegnap óta karbantartás, innen már nem fog visszajönni....üdv

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Balázs, egyetértek. A monitorok is kezdték pirosba, sárgába pakolni. Szép estét Neked!

    VálaszTörlés
  7. hát nemigen fizetnek ezek a cégek. Van megbízható is ?

    VálaszTörlés
  8. Nincs megbízható, csak jelenleg jól működő. Jó éjt :)

    VálaszTörlés