2016. július 6., szerda

Változások a blogon: új célösszeg, több hozzászólás, címkék, bővebb helyzetértékelő áttekintés

  • A jelen blogban leírt pénzkereseti módszerem célja (a saját életem szempontjából), hogy pótolja a hiányzó havi bevételemet. Ez az összeg a havi költségeim változása nyomán kis mértékben változott: 196.289 Ft-ról 189.686 Ft-ra csökkent, így mostantól ennyi az elérendő cél.
  • A jobb oldalt listázott legutóbbi hozzászólások ezentúl az első 100 helyett az első 160 karaktert mutatják a legfrissebb kommentekből, ez alapján jobban el lehet dönteni, hogy rákattintasz-e a névre elolvasni a teljes hozzászólást.
  • Elkezdtem használni a címkéket, és ezekből egy címkefelhőt is létrehoztam a blog jobb oldali részében, a blogarchívum felett, mely segítheti a releváns tartalmak könnyebb kigyűjtését. Ahogy gyűlnek a címkék a jövőbeli posztokon, úgy lesz a felhő egyre használhatóbb.
  • A minden hónap végén közölt helyzetértékelő áttekintést jelentősen kibővítettem. Mostantól nem csak a programokba fektetett összegek és a havi hozamok láthatóak, hanem a befektetés kezdő időpontja, az eddig befizetett tőkéhez képest visszafizetett hozam (százalékban), és a múltbeli eredmények alapján a 100 százalékos visszafizetés, azaz a nyereségesség várható időpontja is.
Mivel két portfóliót kezelek, az egyik a páromé, a másik az enyém, ezért ezentúl kétfelé bontom a listát, hiszen az egyes portfóliókban még ugyanaz a program is más-más értékekkel szerepel. Ezzel párhuzamosan megszüntettem azt, hogy az egyes programokat a lista tetején csoportosítsam, mert az rontotta volna az átláthatóságot.
Az egyes helyzetértékelő áttekintésekbe belinkeltem az előző, illetve a következő havi értékelést is, mind a cikk elején, mind a végén, így az egyes havi helyzetértékelő áttekintések könnyen lapozhatókká váltak. A linkek új böngészőfülön nyílnak meg, hogy az egyes eredmények könnyebben összehasonlíthatóak legyenek.
Ahogy leírom majd mindig a havi értékelő posztokban is, a HYIP stratégiám szerint nem várom meg, hogy egy HYIP program visszahozza a befektetett pénzt, hanem a megtermelt hozamokból igyekszem minden hónapban befizetni minél több programba a célom eléréséig, mely befizetések értelemszerűen mindig egyre kijjebb tolják a megtérülés dátumát és visszavetik az eddig visszafizetett százalékarányt. Azonban minél régebbi egy programba történt befektetésem, az első befizetések annál inkább megtérültek már.
A fentiekkel kibővítettem a legutóbbi helyzetértékelő áttekintést is, mely így néz ki:
http://bitpenz.blogspot.hu/2016/06/helyzetertekelo-attekintes-2016-junius.html
Ezentúl így fog kinézni a többi is a jövőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése