2016. február 13., szombat

Az én HYIP stratégiám

Utoljára frissítve: 2016-09-28

Az itt leírt HYIP stratégiám azért szerepel egy külön blogbejegyzésben, hogy a keresőkből könnyebben megtalálható legyen. De ennek minden elemét és az oda vezető okokat, eseményeket részletesen tárgyaltam az előző blogbejegyzésemben. Ezért ha teljes részletességgel akarsz olvasni az itt szereplő információkról, vagy el akarod olvasni a részletes alátámasztásaimat, akkor kérlek olvasd el az előző bejegyzésemet!


Az én HYIP stratégiám:

1) csak és kizárólag stabil(nak tűnő) HYIP programok kiválasztása, amely mögött valós üzleti háttér van, vagy az valószínű. Stabil egy program, ha több hónapja fizet (de akár egy évet is várhatsz rá!) ÉS egyetlen befektetési tervében sem ígér napi maximum 1,5-2 százaléknál nagyobb összegű hozamot! Minél kisebb a hozamígéret, annál valószínűbb, hogy stabil programmal állsz szemben. Ha a napi hozamba beleérti a tőke visszafizetését is (amit így apránként csepegtet vissza, nem pedig a futamidő végén egy összegben szabadít fel), akkor - a futamidőtől függően - ehhez még add hozzá a tőke egy napnyi részét is. Pl. 30 napos programnál adj hozzá még napi 100/30=3,33 százalékot, 60 napos programnál napi 100/60=1,67 százalékot, 100 napos programnál napi 100/100=1 százalékot, stb. A csábító kamatoknak SOHA ne dőlj be!  Ha nem hiszel nekem, nézd meg a csábító programot mondjuk 3-4 hónap múlva, hogy még mindig fizet-e!

A kiválasztás során fontos annak ellenőrzése a HYIP monitor oldalakon, hogy a program fizet-e! Erről a következő blogbejegyzésben írok majd. Ezt akkor is ellenőrizd, ha egy már futó programodba fizetsz be újra!

Végül a kiválasztás során fontosak még az alábbi szempontok (mai tapasztalataim alapján ez a lista jóval rövidebb, mint a 2015 októberi kezdetnél, az előző blogbejegyzésben):
  • mikor indult - mint írtam, a stabilitás egyik fontos ismérve. A stabil programok mindig évekig fizetnek! (Ez persze HYIP-nál mindig csak utólag derül ki, de azért egy háromnegyed vagy egy éve fizető program már megfontolandó lehet befektetésre.) Frissen indult oldalba csak akkor fektess be, ha teljesen biztos vagy abban, hogy az oldal azt is adja majd, amit ígér! Például én így voltam a ma már megszűnt Compound.fund oldallal, a program indulásának ötödik napján befizettem rá, mert megértettem a működését és láttam, hogy az állomány akár csökkenhet is, nem csak mindig nőhet, ami valószínűsíti, hogy piaci alapokon működik. Ellenőrizd le az állításait, keresd meg az oldal sajátként hirdetett képeit a Google képkeresőjével, ld. lejjebb. Ha megtalálod máshol is ugyanazt a képet, akkor valószínű, hogy csalás. (Persze ettől még fizethet!)
  • bejegyzett cég-e - ez kevéssé fontos, mert a bejegyzett cégek is bedőlnek, ha piramisjátékra építenek, de ez mégis valamennyivel növeli a bizalmat, hogy az oldal legalább kevéssé valószínűen csaló. Az oldal által kiplakátolt cégbejegyzést ellenőrizd le a bejegyzés szerinti ország állami cégnyilvántartásában! A legtöbb esetben angol cégről van szó, ott például ezen a címen éred el az állami cégnyilvántartást. Ha nincs ott, biztosan csalásról van szó (de még ettől függetlenül is működhet az oldal sokáig)!
  • a tulajdonosok vállalják-e nevükkel, arcukkal a programot - vigyázat, ez lehet csalás! Lásd a Hashocean.com példáját, mely a Livestream személyzetének képét lopta el és tette fel a saját oldalára a saját személyzeteként, itt a forrás. Később a képeket levették az oldalukról. Ugyanez a Boostholdings.com-nál is megismétlődött. A csapatról kitett képüket a Google képkeresőjével megtaláltam egy képzés sokkal jobb felbontású képeként, ezért is van a kezükben a képzés elvégzését igazoló dokumentum. Még ettől is működhet azonban egy HYIP program elég sokáig, de ha a képek tényleg egyedüliek az interneten, az erősítheti a bizalmat.
  • az SSL tanúsítvány mikor jár le? - ha a weboldal titkosított kommunikációt használ, azaz a webcíme https://-sel kezdődik, nem pedig http://-vel, az jó jel, de a tanúsítvány lejáratára oda kell figyelni. Ciki, ha már nem érvényes. Az SSL tanúsítvány érvényességét minden programról megmutatja az Allhyipmonitors.com HYIP monitor oldal az adott HYIP program oldalának tetején a "Whois Details" részben a jobb széli Expires mezőben. Lásd lejjebb a képet.
  • ugyanígy a domain, azaz a webcím lejárata is egy megbízhatósági elem. Minél tovább ki van fizetve előre, annál hitelesebb, hogy az oldal hosszú távon fennmaradhat. Ha Te egy hosszú távú rendszert terveznél, csak egy évre fizetnéd ki a domaint? A domain érvényességét is minden programról megmutatja az Allhyipmonitors.com HYIP monitor oldal az adott HYIP program oldalának tetején a "Whois Details" részben a bal széli Expires mezőben. Lásd lejjebb a képet.
  • a weboldal hirdetett indulási ideje pontos-e - sok oldal azt hirdeti magáról, hogy ő már milyen régóta működik, hogy ezzel elaltassa a gyanúdat. Soha ne higgy nekik, a HYIP monitor oldalaknak higgy! Ha a kettő között jelentős eltérés van, az sajnos gyanús.
  • hitelesíti az adott programot, ha az oldalon feltüntetett linkjei működnek
  • hitelesíti az is, ha a közösségi (Facebook) oldala valós, sok a követők száma, a Facebook oldal pörög és az oldal gazdái válaszolnak is a hozzászólóknak,
  • hitelesíti, ha Youtube csatornái vannak,
  • hitelesíti, ha a felhasználókból önkéntes képviselők (angolul representatives) segítik a program működését, akiktől kérdezhetsz, továbbá 
  • hitelesíti, amely programnak a pénztermelésre vonatkozó állításai komolynak tűnnek vagy akár igazolhatók is.
A Google képkeresője (a keresőn belül fent a Képek linkre kell kattintani)

Az Allhyipmonitors.com oldalon egy adott HYIP program domain és SSL tanúsítvány lejárati ellenőrzése
Amikor egy-egy új stabil programba való befektetésről döntök, a fenti checklistát mindig átfutom.

2) lehetőleg napi kifizetést biztosító tervbe, vagy legalábbis csak rövid idejű lekötésbe fektess be, hogy ha netán mégis bedől a program, valamennyit visszanyerj belőle. Én mindenképpen napit javaslok, és fontos, hogy minden nap ki is kérjed a pénzt ténylegesen, ne csak a program által nyilvántartott belső egyenlegeden jelenjen meg, mert az ugyanúgy elvész, ha bedől, de amit kikértél, és ki is fizettek, az már nem. Nekem több bedőlt programnál is sikerült így a betett pénz valamennyi százalékát visszanyernem ahhoz képest, mintha csak a lekötés végén fizető befektetésre kötöttem volna le, mert akkor az egész betett pénzem elvesztettem volna. A kizárólag lekötés végén fizető befektetések persze mindig jövedelmezőbbek, mint a napi kifizetésűek, de ha az adott HYIP program bedől, akkor a napi kifizetésű tervekből addig már visszakapott összegeidet tudod csak megmenteni, hiszen a programba ragadt, lekötés végén fizető befektetéseid 100 százaléka elvész. A napi kifizetésű programok között is van, amelyik kamatos kamatot ajánl fel, ezáltal a betett pénz kamatait naponta automatikusan a tőkéhez csapja. (A funkció neve angolul compound.) Ez tök jó egy biztonságos befektetésben, de a HYIP programokban inkább vedd ki a pénzt naponta, és Te dönts arról, hogy mikor és hová fekteted be. A hozamod így kevesebb lesz ugyan, de a pénzed visszaszerzésének biztonságát viszont növeled és a fő szempont mindig a pénzed biztonsága legyen, ne a nyereség maximalizálása! Így tovább érsz és kockáztatsz így is épp eleget! Új elem a HYIP stratégiámban: ha egyszer befektettél egy HYIP programba, és nyereséggel ki tudsz szállni belőle, akkor szállj ki és ne fektess be újra. A befektetők legnagyobb hibája, hogy "elhiszik", hogy egy program sokáig fog működni, ha már egyszer nyereségesek lettek, így bent tartják a tőkéjüket továbbra is, mely a program bedőlésekor elvész és ezzel esetleg jelentős veszteségük keletkezik. Folyamatosan újra befektethetsz azonban az alábbi programokba.

3) a naponta kikért kifizetéseket gyűjtsd a bitcoin tárcádban, és a hó végén, tehát havonta csak egyszer fektesd be őket újra! Ez nem csak a könnyebb nyilvántartás miatt fontos, továbbá megment valamennyi pénzt az esetlegesen hó közben bedőlő programokból, ha nem teszed azonnal vissza, de adózási szempontból is könnyebb a számolás, ugyanis az újra befektetett hozam is adóköteles, aminek az adóját a magyar adóhivatal felé negyedévente be kell fizetned. Erről egy következő blogbejegyzés szól, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal egyeztettem, kétszer is.

4) tervezd meg, mennyi hozamot szeretnél havonta a HYIP programokból összesen beszedni, figyelembe véve a 32,76 százalékos (személyi jövedelemadó- és EHO) adóterheket is! Amíg ezt a havi hozamot el nem éred, addig fektesd be a hozamokat a hónap végén, hogy azok kamatos kamatot termelve mielőbb elérjék az Általad kívánt havi összeget!

5) a hozamok újrabefektetése során úgy járj el, hogy - az előző havi konkrét hozamok alapján - minél jobban igyekezz valamennyi programot ugyanannyi havi összegű hozamot termelő befektetésre "hízlalni", hogy egy-egy program kiesése során biztosan ne szenvedj el több veszteséget, mint amennyi a teljes havi bevételed egy programja jutó egysége! Ez azt jelenti, hogy a programok befektetési összege eltér majd egymástól, de ne törődj ezzel, hiszen a tőkét is maguk a HYIP programok termelik meg, Te csak az elején, egyszer fizettél be az induláskor!

6) törekedj arra, hogy a havi hozamokat ne mindig ugyanabba a portfólióba fektesd be, amiből kitermelted, hanem lehetőleg folyamatosan keress új, megbízható HYIP programokat és oszd el a kockázatot minél több programba! Én azt javaslom, hogy minél több programot építs fel párhuzamosan, ekkor egy kieső program vesztesége programonként egyre csökkenő arányú bevételkiesést jelent majd, amit a következő hónapban bőven visszapótol majd a kamatos kamat a meglévő programokból. A kezelhetőség határán egyszerre kb. 20 programba tett párhuzamos befektetésnél van, e fölé szerintem nem érdemes menni. Nagyon fontos, hogy a pénzed több stabil HYIP programban, párhuzamosan fusson! Ha még nem bízol egy programban, mert Számodra új, akkor először csak a minimum összeget fizesd be és ha már megbízol benne, csak akkor kezdd növelni a befektetésed benne azért, hogy idővel ez a program is a többivel megegyező hozamot adjon (lásd 5-ös pont).

7) ha elérted az Általad várt hozamot (beleértve annak adóterheit is), akkor még ne kezdj el szüretelni, hanem képezz alapot a később bedőlő programok ellen: fektess be még továbbra is mindaddig, amíg az programjaidban most benne lévő összes befektetés (tehát ami már kitermeli Neked az elvárt havi bevételedet) újbóli felépítésének egy hónapra eső részét is ki nem termelted pluszban, az elvárt a jövedelmeden felül! Például ha az összes befektetésed értéke, ami az elvárt havi hozamot kitermeli Neked, 8 bitcoin, és azt gondolod, hogy az összes program 9 hónapon belül be fog dőlni, akkor 8/9=0,88888888 bitcoint termelj ki az elvárt havi jövedelmeden felül havonta pluszban! Ne felejtsd el, hogy mivel ezt nem fekteted be újra, ezért ezt is 32,76 százalékkal negyedévente le kell adóznod, éppúgy, mintha kivetted volna, tehát ezzel is számolj pluszban! Ezt tartalékot ne éld fel, ne fektesd be sehová, hanem tedd félre minden hónapban, gyűjtsd egyfajta alapként, hogy bármikor elérd és pótold vele a kieső programok veszteségeit! Ha bizonytalan vagy a programokban, ennek a tartalékalapnak az építését már rögtön az elején megkezdheted! A tartalékalap építését sose hagyd abba, akkor sem, ha elérted a tervedet, hanem folytasd tovább, hogy egy nagyon erős, stabil, bármikor elérhető anyagi alapot építhess fel magadnak, s ezzel a bedőlő HYIP programok ellenére is hosszú távra bebiztosítsd a rendszeres havi jövedelmedet! A tartalékalapot - mivel ugyanúgy leadóztad - tarthatod magyar bankszámlán, esetleg folyamatosan megújított 1 hónapos banki lekötésben.

8) ne aggódj folyamatosan a HYIP programok bedőlésein, és ha mégis bedől, akkor ne számolgass, hogy mennyit fektettél bele, hiszen ennek döntő részét nem Te fizetted be, hanem maguk a HYIP programok termelték ki, azonkívül a felépített alapodból (7-es pont) máris befektetheted a kiesett tőkét másik működő HYIP program(ok)ba, ami a következő hónapban már visszapótolja a most kieső hozamodat is (amely egyébként - az egyenlő haszonra törekvés (5-ös pont) miatt - amúgy is csak egy programra jutó bevételed mindössze). Ezért kár tehát aggódni, főleg, hogy a tartalékból azonnal visszapótlod a rendszerbe!

Nos, ez az én HYIP stratégiám! A jövőben kiderül, hogy működőképes-e!

10 megjegyzés:

  1. Én először 2004-2005 környékén kerültem szembe HYIP programokkal. Sok mindenben egyetértek a stratégiáddal, de pár dologgal kiegészíteném.
    Nekem az a tapasztalatom, hogy nem feltétlenül jó mindig túl sokáig várni ( lásd pl. nemrég a Nano-11 ).
    A kiválasztás szempontjait érdemes számszerűsíteni, és súlyozni. Például a domain regisztrációs és egy EV SSL között van különbség ( nem is kicsi, mind pénzben, mind pedig a megszerzés folyamatában ).
    Érdemes egy kicsit beleélni magad egy program helyzetébe. Mondjuk tegyük fel, hogy Te szeretnél egy magas hozamú befektetési programot indítani. Hogyan kezdesz neki? Mire lesz szükséged? Hogyan fogod fizetni a befektetőket? Mennyi időt vesz majd igénybe a menedzsment? Honnan fognak a befektetők tudni rólad? Mennyi pénzt kell befektetned? Milyen kész, technikai megoldások vannak a program indításához? stb.
    Minél több kérdést teszel fel magadnak ezzel kapcsolatban, és keresed meg a válaszokat, annál több rálátásod lesz arra, hogy milyen erőfeszítés áll egy-egy program létrehozása mögött. Ez rengeteget fog segíteni egy-egy program megítélésében.
    Haladó technika ugyan, de érdemes elgondolkodni, hogy ha a HYIP programok, befektetők közösségében mozogsz, akkor hogyan tudod magad kiemelni a többiek közül, és miért érdemes.
    Én addig semmiképp nem forgatnék vissza pénzt, amíg az eredetileg befektetett összeg nem jön vissza. Tehát, ha befektetsz 10 000 Ft-ot, akkor addig ne forgass vissza, amíg ez nem jött vissza.
    Mindenképp ellenőrizni kell a minimális kifizetést ( fizetési szolgáltatónként ), illetve a kifizetések díját ( ha van ), és azokat a programokat részesíteni előnyben, illetve annyit befektetni, ahol napi szinten minden díj nélkül ki tudod kérni a pénzed.
    Az egész befektetést érdemes egy pár hónapig csak papíron, "virtuálisan" csinálni. Tehát elhatározod, hogy reálisan be tudsz majd fektetni 500 000 Ft-ot ( ez nyilván lehet több is, kevesebb is, de szerintem akkor működik a legjobban, ha azzal az összeggel számolsz, amit majd ténylegesen is be akarsz fektetni ). Ezt szétosztod minimum 10, de inkább 15-20 program között, amiket Te választasz ki a saját, és az innen-onnan összeszedett szempontrendszered alapján. Nyitsz egy excelt, vagy bármilyen más programot amiben nyomon tudod követni a programokat, és napi szinten ellenőrzöd fórumokon, monitorokon, hogy még fizetnek e. Ha igen, akkor felviszed az excelbe, hogy aznap mennyit vettél volna ki, ha nem, akkor elkönyveled a veszteséget ( ami persze nem valós hiszen nem fektettél be ténylgesen - ez csak gyakorlás ). Érdemes megjegyezni a programmal kapcsolatos tapasztalatokat, még egyszer átnyálazni, hogy vajon mit ítéltél meg rosszul, ha veszteséges lett, és mit jól, ha nyereséges.
    Minimum 3 hónap gyakorlás után célszerű élesben is kipróbálni.
    A végére pedig nagyon ezoterikusnak tűnhet az eddigiekhez képest, de meg kell említenem az érzelmi intelligencia fontosságát. Ne hagyd, hogy akár a gyakorló időszakban, és különösen ne élesben, hogy a mohóság, vagy az esetleges korábbi sikerektől elborulj, és többet kockáztass, mint kellene, és eltérj az elveidtől. Szükség van a komoly önfegyelemre, hogy kordában tudd tartani az érzéseid. A veszteségekből tanulj, a nyereségek után pedig maradj a földön.
    Hirtelen kb. ennyi. :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Máté!

    Köszönöm, ezek nagyon értékes gondolatok! Az elvi felkészülés teljesen jó, nekem sajnos egyáltalán nincs rá időm. A tervezett jövedelem, amit kitűztem, az már ma is nagyon kéne és minden hónapban borzasztóan hiányzik.

    Hozzáteszem, nem azért választottam a HYIP-ot, mert annyira tetszett, hanem mert rá voltam kényszerülve, hogy gyorsan csináljak pénzt. És ez még mindig nem sikerült, bár mostanra már nyereséges lettem, de iszonyú veszteségek árán. És ez a blog sem a HYIP népszerűsítése miatt született, hanem hogy mások ne járjanak így, és ha nekem sikerül, akkor mások számára is egy pénzkereseti alternatívát találjak.

    Azt is megtapasztaltam, hogy borzasztó nehéz megbízható HYIP-ot találni. Számomra egy jelentéktelen átlagos program, a Richpower.biz adta meg a tűzkeresztséget tavaly, amikor 21 nap múlva leállította a kifizetéseket, noha még nyilvánvalóan fizethetett volna. S mivel borzasztó nehéz megbízható HYIP-ot találni, ezért kényszerűséget érzek, hogy legalább a működő és több hónapja bizonyított HYIP-okba újra befektessek a megtérülés előtt. Ez is az időkényszer miatt van, hogy haladjak. Legalábbis a tőkefelhalmozási szakaszban, amikor még nem veszek ki semmit, csak újra befektetek.

    Neked remélem megadatott a nyugodt befektetés lehetősége, amellyel van időd bölcsen kivárni, míg valami megtérül. Nekem sajnos nem.

    Ennek ellenére a blogban a legjobb tudásommal szeretném szolgálni az olvasókat egy lehető legbiztonságosabb befektetésre a HYIP-ok világában, függetlenül az én nyomorult helyzetemtől, ezért borzasztó szívesen vennék tanácsokat tapasztalt, HYIP-okkal régóta foglalkozó befektetőtársaktól. Mint látszik, az én HYIP stratégiám is folyamatosan változik a tapasztalatok függvényében, nyilván hatnának rám az "öreg rókák" tapasztalatai is.

    Tehát ismét egy felkérés: ha van kedved, oszd meg a tapasztalataidat, szívesen kiposztolom, természetesen a neved alatt, vagy tartós bejegyzésírás esetén akár önállóan is posztolhatnál. Ez a blog nem rólam szól, így nem én vagyok benne a fontos, hanem hogy a tartalom minél szakszerűbb legyen és minél biztonságosabb befektetési lehetőséget ajánlom.

    Köszönöm az értékes hozzászólásodat még egyszer, mindjárt ki is teszek egy posztot arról, hogy várom az olvasók tapasztalatait is.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Péter! A fenti hozzászólást inkább az olvasóidnak írtam. Elolvastam a történeted és abszolút megértem, hogy miért csinálod.
    Igazából azért írok hozzászólást, mert jó végre látni, hogy MO-n is van valaki, akivel ebben a témakörben érdemben lehet társalogni. Mivel én is írtam már cikkeket ( nem ebben a témában ) így tisztában vagyok azzal is, hogy mekkora meló egy-egy jól összeszedett bejegyzést megírni, úgyhogy respekt.
    A felajánlást köszönöm, de az időmbe egyszerűen nem fér bele most a blogírás. De a blogod folyamatosan követni fogom. :)

    VálaszTörlés
  4. Ebben nekem annyi a probléma, hogy miként lehet megtalálni azt a bizonyos oldalt, amit érdemes egyáltalán figyelni. Számomra olyan, hogy biztonságos hyip, ptc, revshare stb... nem létezik. Pár éve kezdtem az internetes pénzkeresést (nagy bánatomra még btc-t is bányásztam, mikor 8-10 dollár volt az árfolyama - a bánatos része abból fakad, hogy keveselltem a hozamot és abbahagytam néhány nap után). A kezdetek óta a jelszókezelőmben több mint ezer oldal jelszava volt már egy évvel ezelőtt. Mindig elég erre gondolnom, mikor valahol azt olvasom, hogy biztosan fizet az oldal. Ezeken a fórumokon amúgy is az a lényeg, hogy én találjak rá az oldalra, fizessek be egy próbát, utána gyorsan tegyem fel a fórumra, hátha minél többen csatlakoznak és akkor nekem jó lesz. A monitorok meg le vannak fizetve. Ergo, még csak gondolatom sincs, hogy hova érdemes vagy nem érdemes befizetni. Most leginkább olyan ajánlatokat keresek amik már aránylag régóta megvannak és még mindig fizetnek. Ez meg azért nem jó, mert ugye régóta megvan az oldal és ha befizetek, akkor szinte biztos, hogy becsődöl. Néha úgy érzem, mintha az én befizetésem lenne a jel az adminnak, hogy zárja le a fizetéseket. Túlzás, tudom.

    VálaszTörlés
  5. Itt is van mindjárt egy példa, általában itt akadok el az oldalaknál. Legtöbb esetben csak annyira telik, hogy az alapot befizessem, ebben az esetben is ez van. A coince oldalra betettem 11 dollárnyi btc-t. Visszajött a befektetés, tehát most nullán vagyok. Itt most el vagyok akadva, általában minden oldalnál ez van. Mi lenne a következő leghelyesebb lépés. Visszaforgatni nem lehet, csak minimum 10 dollárt. Kintről tegyem be újra? Akkor megint mínuszban vagyok. Hagyjam kifutni, aztán a végén tegyek bele újra 10 dollárt? Akkor még mindig 5 dollár mínuszom van. Ne csináljak ilyen hülyeségeket, hogy csak kevés pénzt teszek bele? Több nincs. Ti hogyan lépnétek tovább ebben a helyzetben?

    VálaszTörlés
  6. Szerintem a minimum 3 hónapos gyakorló periódus után kb. 500 dollár amivel érdemes elkezdeni, amit 10 program között osztasz szét.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Máté! OK, és köszönöm! Mindenesetre ha bármikor később úgy gondolod, akkor is szívesen veszem a csatlakozást!

    Kedves Omega! A felajánlás természetesen Neked is szól: ha érzel magadban annyi tapasztalatot, amit érdemes megosztani, akkor azt nem csak kommentként, de posztként is szívesen fogadom!

    A dilemmádra a válaszom egy posztba írtam, mert nem fért ki ide, egy komment ugyanis legfeljebb 4096 karakternyi lehet:

    http://bitpenz.blogspot.hu/2016/06/off-topic-miert-ez-hyip-strategiam-ami.html

    VálaszTörlés
  8. nekem ez nagyon értelmezhetetlen főleg az adózás...adózál úgy konkrétan hogy össze vissza be fekteted a pénzedet majd ez bedöl az bedöl és else ersz nyereseget...Rá adásul most kezdjuk ott a nav honann a fenéböl fogja tudni,hogy en 100 ezret fektettem be és 120 at vettem ki? vagy a másik 100 at be es 80 at veszek ki a végén ami veszteseg ugye akkor majd abbol a 80 bol is adózzak XD? mert ők azt se tudják mennyit tettem be annyit látnak 80 ezuer a számlán en meg tudom hogy 20 at buktam átláthatatlan az egész..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Krisztián!

      Ez a blog, és vele ez a pénzkereseti módszer már rég megszűnt, nem ajánlom senkinek. A korabeli nyereség egyedül a bitcoin árfolyamemelkedéséből származott, nem a HYIP-okból. Ha előre tudom, hogy ilyen durván emelkedik az árfolyam, az 569 ezer forintos befektetésemmel kb. 32 millió forinttal szálltam volna ki másfél év múlva, anélkül, hogy bármibe befektettem volna...

      Ez életem egyik legnagyobb elszalasztott lehetősége volt.

      Köszönöm a figyelmed!

      Most a Tippnyerő blogon dolgozom sportfogadással, az maradt ebből az egészből, de ott sem értem el ennél szebb eredményeket, bár talán többet elértem mégis, mint mások, akik sportfogadással kísérleteznek. De még mindig küzdök a nyereségért ott is, bár nem adtam fel.

      Üdv.: Péter

      Törlés
  9. Az összes ilyen oldal csalás🙂az új oldalaknál meg kell várni hogy fizet-e ha igen akkor kell gyorsan befizetni.kétszer ugyanabba pedig általában bukás hacsak nem megy évek óta mivel soknál a kifizetès csak csali.más stratégia szerintem nagyon nincs mert hogy meddig működik attól függ mennyi pénzt akar húzni a működtető🙂lehet 2 nap lehet 2 év.totál bizonytalan.

    VálaszTörlés