2016. november 18., péntek

Nem működő sportfogadási szisztémák (legalábbis nekem nem működők)

Októberben nem elsősorban azért voltam csendben, mert feladtam a HYIP-okat a vádbeszédemben. Dehogy adtam fel! Csak a biztonságosabbak felé mozdultam el. Most ugyan rengeteg az elfoglaltságom, de ugyanúgy fogok írni a HYIP-okról, ahogy eddig is.

Októberben viszont még nem az elfoglaltságaim miatt, hanem valami egész más miatt voltam jórészt csendben a blogon: rákattantam a sportfogadásra. Látva a VIPbetadvice (sajnos csak kezdeti) sikerét, fellelkesültem, és nekiálltam a VIPbetadvice-más hasonló más tippmestereket vagy szisztémákat találni a neten.

Google találatokat és releváns fórumokat bújtam, adatot gyűjtöttem, elemeztem, modelleztem.

És sajnos egyet sem találtam, amelyik működne, pontosabban amelyikkel valami olyan nagyságrendű pénzt tudnék keresni, amiért ezt a blogot elindítottam.

Egyébként - noha tanultam valószínűségszámítást a főiskolán, de valahogy nem találtam meg a szépségét, úgyhogy nem szerettünk egymásba - baromira nem értem, hogy miért a fogadóiroda nyer mindig. Azt értem, hogy az ODDS-eket úgy machinálja, hogy neki jó legyen, de hogy a sorozatok... Szóval hogy ha van 12-es, meg 13-as veszteségszéria a VIPbetadvice-nál, akkor miért nincs ugyanilyen nyereségszéria is? Az igen meg a nem váltakozása miért mindig a nem felé tolja el az esélyt, amikor valószínűség szempontjából egy gondosan adott tippnél talán nem is 50-50 százalék az arány, hanem számunkra még kedvezőbb is?

Mi miért nem nyerhetünk, a Szerencsejáték Zrt. meg miért nyerhet mindig? (költői kérdés)

Persze értem, hogy egy döntetlent nehéz eltalálni, hiszen ott nem csak kiegyenlített csapatokat kell megtalálni, de még a gólarányt is meg kell tippelni, ám a VIPbetadvice győztes kimenetű jóslatai sem jöttek be.

Na mindegy, ez csak egy kitérő volt, a lényeg, hogy bemutatom, hogy miket teszteltem október-novemberben. Hangsúlyozom, hogy ezekre RENGETEG időm ráment, az adatgyűjtéstől a kiértékelésekig, a függvények megalkotásáig, úgyhogy higgyétek el, ezekben nincs üzlet. Pontosabban én legalábbis nem találtam. Ha valamelyiknél tévedek, és valaki ezekből megél havi 100-200 ezer forintnyi nyeréssel, az kérem szóljon és helyesbítem a cikket!

Tipplap tippek


A Tipplapon van egy tipp szekció, amelyik 10-10 db 1-es, X és 2-es kimenetelű meccset ajánl a Tippmixpro kínálatából. Ahogy látom, a tippek dinamikusan változnak az idő függvényében egy valószínűleg automatikus kiértékeléssel. Nekem nem sikerült tartós nyerő szériát találnom. Sem úgy, hogy mindegyik meccsre ugyanakkora téttel tippelek, sem úgy, hogy vesztes napot követő napon mindegyik meccsnél növelem a tippet a Martingale módszer szerint, sem úgy, hogy mindegyik meccset 1-1 szálnak tekintek és a Martingale-t a sorszám szerint használom. Hihetetlen bukószériák jöttek ki, Magyarország összes ingatlanjának az árát is áttolhattam volna a Szerencsejáték Zrt.-nek (amelyről egyébként a napokban hallottam, hogy a legnyereségesebb évét zárta tavaly. Hmmm...) Az ODDS-ek egyébkét általában 2 alattiak, ami miatt bukásnál jelentősen emelni kell az alaptétet, ha azonnal vissza akarod szerezni a veszteséget, már csak ezért sem jó.

Félidő-végeredmény stratégia


Ezt két helyen is olvastam (1, 2), sőt több helyen is, de ott csak átvették ezek valamelyikéről. A lényeg, hogy a mérkőzések fele döntetlen az első félidőben és a hazai csapat győz a teljes játékidőben, ezért 4 olyan mérkőzést kell kiválasztani, ahol a hazai csapat esélye (ODDS) 1,5 és 2 között van, majd ezeket kombináltan megjátszani. Hihetetlenül szép nyereménnyel kecsegtet, csak egy hibája van, hosszasan vezetett statisztikám szerint garantáltan nem működik. Egyáltalán nem!

1,05 és 1,1 ODDS-ek kettős kötései


Forrás. A lényege, hogy első nap 2 db 1,10 ODDS-es mérkőzést kell megjátszani többes kötésben, legjobb, ha 1X-es kimenetelű meccsekről van szó, második nap a teljes összeggel újra ugyanaz.
Harmadik nap 1,05 ODDS és 1,10 ODDS mérkőzés többes kötésben, legjobb, ha 1X-es kimenetellel, negyedik nap a teljes összegre újra ugyanaz.
Ötödik nap 2 db 1,05 ODDS-es mérkőzés többes kötésben, legjobb, ha 1X-es kimenetellel, hatodik nap a teljes összegre ugyanaz.
Ez is baromira jól hangzik. Egyet végigcsináltam pénz nélkül. Működött. Nagy reményekkel belevágtam valós pénzzel is és a 12 meccsből rögtön három veszített, 1,1 és 1,05-ös ODDS-ekkel is. Buktam a tétet, hiszen ha a 12 meccsből csak egy veszít, oda a lóvé. Utána még két ugyanilyen szériát teszteltem, immár pénz nélkül. Az egyikben 1, a másikban 2 meccs veszített. Úgyhogy nem működik, csak buksz vele. Kuka.

Az "őrült stratégia"


Források: 1, 2. Lényege, hogy egymáshoz közeli, bőven 2 feletti ODDS-eket (pl. 2,5-3-2,5) tartalmazó meccsre kell tippelni, mert ezek 25-35 százalékos eséllyel végződnek döntetlenre, csak ki kell várni, addig meg Martingale-ezni. Aha persze. 8 élvonalbeli nyugat-európai bajnokságból 17 meccsből 1 hozta a stratégiát a többi mind bukott. Inkább nem, köszönöm szépen!

Csapatonkénti döntetlenre apellálós stratégia


Minden csapat csinál döntetlent előbb-utóbb, de inkább előbb. Még az éllovasok is. Nem is keveset. Minden csapat egy szál. Addig kell fogadni a szálakon és a Martingale módszer szerint másfélszerezni a tétet, amíg nem jön végre egy döntetlen. A módszer előnye, hogy rögtön két csapatnál is visszaállítja az alaptétet. Erről egyébként nagyon komoly statisztikát gyártottam 7 bajnokságból, garantáltan nem működik. A Lorient például idén csak a 11. meccsen hozott döntetlent. A PSV Eindhoven 2014-ben 21 meccsen át húzta döntetlen nélkül (100 Ft-os téttel kezdve az összesen 209 millió forint bevétel a Szerencsejáték Zrt.-nek és a végén nincs nyerés, csak véget ért a bajnokság!)

Néztem a tabella közepén lévő csapatoknál is (bár a bajnokság kezdetén még nem tudod, hogy ki lesz középen), de ott sem működött. Minden szálon jelentős teher a tétnövelés, amikor az előző tét elveszett és ehhez képest ritka a döntetlen, akkor is csak 2, vagy max. 4 szálon a 18-20-ból. Ha csak egy hosszú szériás csapat van, már minden heted negatív, a statisztikám bizonyítja. És persze leállhatsz a hosszú szálas csapattal, de akkor realizáltad a veszteséget. Csak viszi a pénzed, hagyd meg az amatőröknek!

Tippmixtippek.net


Ezzel külön rengeteg időt eltöltöttem, mert láttam benne fantáziát. A blog lényege, hogy egy sportfogadásban jártas játékos megkereste az általa ismert négy legjobb tippmestert, azaz tippadó szakértőt (hitelesítetten 75-90 százalékos találati tipparánnyal dolgozókról van szó), akik közül kettő hozzájárult, hogy a tippjeit Magyarországon - pénzért - publikálják. A tippekért heti 3 ezer forintot kell fizetni, amint összegyűlt a heti 50 ember, aki befizeti ezt a pénzt, bezár a bolt. Úgy tűnik, nem gyűlt össze, mert állandóan kint van a befizetési lehetőség, de volt, amikor tényleg nem volt kint a hét végefelé.

Ezeknél tényleg nagyon szép a találati arány, gyakran 100 százalék, bár néha betalál a krach, és akkor sok meccs megy bukóba. Ilyen a sportfogadás ugye, a nagy képet kell nézni.

Az admin minden vasárnap kiosztja a következő heti jelszót a befizetőknek, akik a levédett tippeket elolvashatják. A nem fizető nagyérdemű csak utólag látja a tippeket, de az admin feltölti azok végeredményét is, így az eredményesség követhető.

Érdemes ránézni: http://tippmixtippek.net/

Na itt 100 százalék biztos voltam benne, hogy megfogtam a szerencse lábát! Gyönyörű statisztikák, szinte minden meccs zöld (tehát a tipp nyert).

Sajnos mégsem működik, pedig ezt hangolgattam a legtovább, hogy kihozzak belőle valamit. Az összes meccset legyűjtöttem, ami csak fent van a honlapon, amióta elindult, és minden módszert megpróbáltam: 
  • minden meccsre alaptét mindig, hiszen ha majdnem mindig nyer, nem szükséges a Martingale
  • az alaptéteket csak az összességében vesztes napok után egységesen megemelni, a nyertes napok után alaptét újra visszaáll
  • meccsenkénti szálakon Martingale módszerrel visszanyerni a veszteségeket (pl. első helyek egy szál, második helyek egy másik szál, stb.)

Nagyon sokat dolgoztam ezzel, de sajnos semmilyen hosszabb távon nyertes stratégiát nem sikerült felhúznom rá, bukóba ment az egész előbb-utóbb, méghozzá jelentősbe!

Rájöttem, hogy miért. Hiába jók a tippek, azok ODDS-e általában 1,2...1,3-as. Ami azt jelenti, hogy egy tipp csak 0,2...0,3 nyereséget termel, tehát nem dupláznod, hanem három-ötszöröznöd kell a vesztes tétet a Martingale módszer szerint, ha vissza akarod nyerni az elbukott pénzt és ez előbb-utóbb bedönti a rendszert.

Van egyébként egy kevesebb tippet tartalmazó ingyenes kiadásuk is itt, aki akarja, ingyen is játszhat a tippekkel. Az ingyenesben általában a fizetős tippek közül választanak ki néhány meccset, de nem mindig onnan. 

https://drive.google.com/open?id=0B4N5MlW5gYOJbllTM25DVjR3WUk
Ha valaki igényli, saját maga is kísérletezhet az adatokkal, hátha jut valamire. Innen le lehet tölteni a honlapról legyűjtött listát XLS-ben az eredményekkel együtt, hogy neki ne kelljen ezeket fáradságosan levadászni újra. Bárki számolgathat velük, hátha csak én voltam béna és mégiscsak létezik ezekre az 1,2-1,3-as (amúgy jó találati arányú!) ODDS-okra valamilyen hosszú távon is nyertes stratégia. Szóljatok, ha találtok, mert én sajnos nem találtam ilyet.

Napi "legnépszerűbb" kombinációs tipp a Tippmixpro.hu-n


Minden nap van fent egy ötszörös többes kötésű tipp a Tippmixpro.hu-n, a jobb oldali sávban, alul. Hű, itt több napnyi vesztés után is hatalmas nyereség jöhet, úgyhogy figyeljük, hiszen az összeszorzott ODDS-ek 20 körüliek, azaz nagyon kecsegtetőek.

Hát nem tudom, ebben manipulál-e valamit a Szerencsejáték Zrt. (pl. hogy lehet az esti meccsekre szóló aznapi legnépszerűbb tipp már reggel kint a honlapon???), de azt tudom, hogy úgy termeli a bukót, mint az állat! 8 napig írtam, utána elment tőle a kedvem, mert 40 meccsből 18 vesztett, azaz kb. a fele és persze minden napra minimum 2 tipp vesztett az 5-ből. Ilyen gyenge arányokkal ebből tartós nyerés biztosan nem lesz, legfeljebb csak körömrágós meccsfigyelés, abból meg jut elég a VIPbetadvice-n is, köszönöm, az efféle izgalmakat inkább nem szaporítom. Ha Te hiszel benne, írogasd pár napig és rá fogsz jönni, hogy ezzel hosszú távon kizárt a nyerés. Egy nagy piros NEM pecsétet érdemel a Tippmixpro napi tippje, hacsak nem akarod támogatni a Szerencsejáték Zrt.-n keresztül a magyar államot, mert az eddigi fizetnivalókat és Európa legmagasabb ÁFÁ-ját kevesled.

Napi öt legbiztosabb meccs


Ez saját találmány. A fent már ismertetett, "1,05 és 1,1 ODDS-ek kettős kötései" nevű módszerből kinyertem, hogy minél kisebb egy ODDS, annál biztosabb a kimenetel. Tehát akkor ne is 1,05, hanem még kevesebb legyen az ODDS, annál biztonságosabb a tipp. Csak a napi legbiztosabb tippeket játszom meg a teljes kínálatból (nem csak foci), és legfeljebb csak ötöt, az öt legbiztosabbat. Hogy még biztosabb legyen, ránéztem a tabellákra is, megnéztem a meccselőzményeket és az egymás elleni statisztikákat és ahol a legkisebb bizonytalanság volt, azt rögtön kihagytam.

A módszer alkalmazásának harmadik napján a Rögbi, Pro 12 osztályban az Edinburgh - Zebre összecsapás adta meg a kegyelemdöfést ennek a módszernek. 1,02, 46 és 7,75 (1, X, 2) ODDS-ekkel a Zebre nyert, ráadásul idegenben és úgy, hogy a Zebre a tabella leggyengébb, utolsó csapata volt, az Edinburgh pedig a középmezőnyben volt. Érdemes ránézni a meccsre, remek iskolapéldája annak, hogy a sportban nincs biztos kimenetel. A Zebrének minden adata sokkal rosszabb, a bajnokságban csak ők szereztek 100 alatti gólt és egy másik csapattal közösen csak ők kaptak 200-nál többet. Minden meccset vesztettek előtte.

És mégis, 19-14-re IDEGENBEN megverték az Edinburgh-ot!

Természetesen azonnal leálltam ezzel a stratégiával (is), hiszen 1,02-es ODDS-nél vagy 50 ugyanilyen sikeresen eltalált meccs kell a veszteség visszaszerzéséhez, vagy a Martingale szerint 50-szeresre kell növelnem a tétet egy következő meccsnél.

Egyikhez sem volt kedvem, úgyhogy inkább kiszálltam. Főleg, hogy ez egy nagyon melós módszer volt az állandó összehasonlítgatás miatt.

Ami viszont működhet...


Egyetlenegyet találtam, ami működhet, ez egy magyar tippmester, méghozzá a messze legsikeresebb tippmester a Hathárom.com-on. A neve Andersson04. Itt a profilja:


Ezek a tippek ingyenesek és Andersson04 tippjei hosszú távon is nyereségesek, még ha vannak köztük vesztesek is. Az egyetlen bajom vele, hogy ritkák, több napot is várni kell a tippek között, így nagyon lassú és bizonytalan az előrejutás, ezért nem alkalmazom a tippeket, legalábbis egyelőre. De ez legalább működhet szerintem, akit érdekel, feliratkozhat Andersson04 tippmester egyébként szakmailag, szövegesen is alátámasztott tippjeire a zöld "Feliratkozom rá!" gombbal, miután regisztrált az oldalon és megadta az e-mail címét. Mielőtt belekezdesz, olvasd el a FAQ-t és a Szabályzatot

Andersson04 mellett egyébként vannak más tippmesterek is a Hathárom.com-on, nézd meg őket is!

Konklúzió


Itt tartok most. Mindent kipróbáltam, amiben láttam fantáziát, de egyik sem volt nyerő. Rengeteget dolgoztam velük, hogy erről meggyőződjek. Nem kezdeném elölről, higgyétek el!

Ennek a felismerésnek a keretében történt, hogy november közepétől, azaz pár napja két, egymástól független új dologba kezdtem:
  • egyrészt egy teljesen saját logikájú VIPbetadvice stratégiát alkottam, amit "hajmeresztő"-nek hívok, ha már az "őrült stratégia" név foglalt. Ugyanis eléggé érdekes, de részletek majd később... Eddig csak veszteségem volt ugyan vele, de a sportfogadásban 1-2 nap nem számít, kíváncsi vagyok, hosszabb távon hogyan muzsikál. Mindenesetre annyit már köszönhetek neki, hogy nem dőlt be a bankrollom még a bronz 12-es veszteségsorozatában sem és a 13. tétet is meg tudtam tenni, tétkihagyás nélkül. És nem azért, mert az alaptétet 14-es veszteségsorozatra lőttem be... :)
  • másrészt teljesen saját ötletből felépítve egy automatizált tétjavaslati algoritmust is kidolgoztam, mely öntanuló és amelyet tegnapelőtt kezdtem el tesztelni, továbbá folyamatosan pontosítok. Az adatgyűjtés mellett 100 forintos tétekkel élesben is megjátszom ezeket a tippeket... Tudom, hogy "hiányzik egy kerekem", de az ilyesfajta pozitív stresszt kedvelem... :) (Ellentétben az anyagi gondok miatti negatívval.)

Mindkét kísérletemről be fogok Nektek számolni, amint elegendő idő és tapasztalat összegyűlt ezekről. Illetve amelyikről hamarabb kiderül, hogy ugyanúgy életképtelen, mint amiket itt felsoroltam, azt természetesen előbb is közlöm majd.

Ha valaki ismer olyan sportfogadási stratégiát/módszert, amely hosszabb távon is fenntarthatóan nyereséges, az kérem, legyen szíves közölje velünk a kommentben!

Köszönjük szépen!

43 megjegyzés:

  1. Arbitrázs sportfogadásról már olvastál ?
    Ha igen: Mi a véleményed róla?

    Én is hasonló stratégiákat próbáltam, kisebb nagyobb sikerrel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bly! Olvastam erről is természetesen és igen macerásnak találtam, amihez komolyabb kezdőtőke sem árt. Én is olvastam arról, hogy az arbitrázsosokra vadásznak a fogadóirodák. Most kerestem, de már nem találtam meg azt a korábban olvasott cikket, amit egy korábban külföldi fogadóirodánál dolgozó srác írt erről.

      Törlés
    2. Találtam egy nagyon jó oldalt mindenkinek ajánlom www.tippmesterek.hu 2 hónapja tagja vagyok közel 150.000 nyertem velük.

      Törlés
  2. Az arbitrázst nem szeretik a fogadó irodák, és ha észreveszik hogy azt a módszert alkalmazod akkor kitilthatnak.

    Tavaly azt csináltam, hogy elkezdtem felírni a meccs oddsokat, mindig a fogadás előtti pár percben hogy minél pontosabb értéket kapjak és azokat elemeztem ki. Kategóriákba rendeztem az oddsokat és figyeltem hogy hol lehetne pluszba kijönni, van e statisztikailag olyan hogyha csak a hazaira/döntetlenre vagy vendégre teszek akkor nyereséges lesz a bankom.
    Kb 1 hónapig tudtam így statisztikát vezetni, mert lett munkám és utána már nem volt időm rá. Ha reggel felírtam egy meccsnek az oddsát ami délután kezdődött el, akkor az már nagyon pontatlan érték volt. Annyi idő alatt sokat változhat az odds, pl reggel a hazai az esélyesebb délután meg már a vendég.
    Sajnos 1 hónap alatt nem jöhetett össze annyi eredmény hogy normális statisztika kialakuljon belőle, de volt egy elég látványos megfigyelésem.
    Amikor a hazainál 1,4 és 1,5 között volt az odds, akkor mindig a vendégre érte meg tétet rakni. Ott ugyanis 5 és 7 között van az odds és elég gyakran a vendég nyert. Egységnyi tétnél ha 10 alkalomból 2 nyer a vendég csapat akkor már bőven pluszba vagy.
    Sajnos élesben bukó lett, mert folyamatos műszakban nem tudtam minden tippet megrakni és valamikor a győztes meccseket kihagytam. Pluszba még elég nagy alaptétet is választottam a bankomhoz képest.

    VálaszTörlés
  3. Érdemes még ezt is megnézni: https://logibet.com/hu/home

    Független tippmesterek az oldal által kifejlesztett értékelési rendszer alapján vannak összehasonlítva. Van a lista tetején néhány tippmester akiben van potenciál. Az oldal fizetős, de vannak ingyenes tippek is.

    VálaszTörlés
  4. Koni 016 és Param, köszönöm a hozzászólásotokat! A meccs előtti ODDS figyelés nekem sem fér bele, mert sokszor nem vagyok a gép előtt. A Logibetet köszi, közben én is találtam egy magát igen sikeresnek mondó fizetős tippadót, a Betclub.hu-t, de egyelőre nem akarok fizetni senkinek sem a tippekért, miután a VIPbetadvice így is többet visz, mint amennyit a rossz tippjeik nyomán megmaradt tőkémmel nyerek. Szép vasárnapot!

    VálaszTörlés
  5. Én most erre próbálok rájönni, hogy hol az értelem benne. Sajnos a táblázatkezelőt csak alapszinten ismerem, így nem igazán tudok hozzá készíteni. Ha duplázós stratégia lenne, azt megcsinálnám.
    http://www.realongame.com/pro-gamer/fogadas-strategiak/dontetlen/

    VálaszTörlés
  6. Kedves Omega!

    Feljebb írtam, hogy saját stratégiát építek, melyeknél ugyanúgy minimum 2-es ODDS a határ, méghozzá valamennyi kimenetelnél egységesen legalább ennyi, mert ezekkel lehet meglátásom szerint pénzt építeni, 2 alatt sokkal kisebb a haszon, így nehezebb visszanyerni a veszteséget. Szóval most éppen gyűjtöm az ilyen meccseket, hogy legyenek adataim és tudjak rá számításokat csinálni. Az ilyen meccsekre 2016-11-11 óta, azaz csak 9 napja - a Tippmixpro.hu honlap időrendi sorrendje szerint, az egymással átfedésben lévő mérkőzéseket is beleértve - (összesen 391 meccsre) az 1-es találatokra: 7, az X-esekre: 15, míg a 2-esekre: 14 a leghosszabb veszteségsorozat. Tehát ez később még nőni fog. Ha 9 nap alatt ilyen veszteségsorozat jött, akkor ebben a módszerben, amit a link mutat, nem látok nagy jövőt. Persze én az átfedéses meccseket is beleértettem, de nem hiszem, hogy nagyon más lenne a végeredmény 391, egymást nem átfedő meccsnél.

    Remélem, segíthettem. Jó éjt!

    Üdv.: Péter

    VálaszTörlés
  7. Kedves Péter!

    Azt szeretném megkérdezni, hogy a saját stratégiád építéséhez csak archív adatokat használsz?
    - ha igen, akkor ehhez milyen ODDS-okat találsz?
    - ha nem, akkor honnan és milyen módon nyered ki az aktuális fogadási adatokat?

    Kösz:
    lastred

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia lastred!
      Nem engem kérdeztél, de talán segíthetek. Az alábbi linken az eredmenyek.com oldal látható, piros nyilak mutatnak arra a menükre, amire szükséged lehet az archív adatok megtekintéséhez.
      http://s21.postimg.org/hk7i7vfpx/image.jpg

      Törlés
    2. Köszönöm Omega a válaszod, de az igazság pont fordítva van :)
      Engem olyan oldal(ak), vagy megoldások (API, XML, JSON, stb) érdekelnének, ahonnan automatikusan kinyerhetőek lennének sportáganként az összes, de még aktuális aznapi fogadási események az odds-aikkal együtt. Persze mindez free legyen :)

      Viszont még egy kicsit had éljek vissza a kedvességeddel: az általad belinkelt oldalon szereplő archív odds-ok a meccs kezdete előtti utolsó odds-ok? Vagy mikoriak? Ezt esetleg tudod?

      Köszönöm:
      lastred

      Törlés
    3. Igen, a meccs előtti oddsok, látható mellettük egy piros, vagy zöld jel. Ha arra ráviszed az egeret, akkor látható az eredeti odds is.
      http://www.eredmenyek.com/

      Törlés
    4. Értem és igazán köszönöm!
      Ha még itt vagy esetleg meg tudod azt is mondani, hogy ezek melyik fogadóiroda odds-ai? Esetleg több átlaga?

      Törlés
    5. De ha pl. a mai napot választod ki és ott is rákattintasz az ODDSOK fülre, akkor az összes mai mérkőzést láthatod a kiválasztott sportágban. Ez egy egyszerű kijelölés/másolás/beillesztéssel áttehető egy excel táblába, de sajnos akkor csak az akkori aktuális állapot lesz meg, tehát a változó oddsokat nem fogja követni. Ráadásul sokszor hibázik, mert dátumot ír a szorzó helyett.

      Törlés
    6. Sajnos csak a bet365-öt mutatja.

      Törlés
    7. Kösz a brókert, meg az excel-t is.
      Az igazság az, hogy én is így csinálom (kijelölés + másolás excel-be), csak ezt szeretném automatizálni egy kicsit, hogy megszabaduljak a manuális feladatoktól :)

      Törlés
    8. Esetleg nézd meg a http://www.tippmix.hu oldalt, ott is elég jó dolgokat lehet csinálni, például egy csúszkán beállíthatod, hogy milyen szorzójú meccseket keresel. Remek találmány.

      Törlés
    9. Kedves lastred!

      A saját stratégiám építéséhez csak saját, archív adatokat használok, melyeket a meccsek kezdete előtt szedek le a Tippmixpro.hu-ról. Később ezeket vetem össze a végeredményekkel.

      Csak olyan meccseket bányászok ki, amelyeknek mindhárom kimenetelre legalább 2-es az ODDS-a.

      Bocsánat a késői válaszért! Szép napot Neked!

      Üdv.: Péter

      Törlés
  8. szia Peti
    Én nekem van rengeteg stratégiám, volt időm rá dolgozni rajtuk az elmult 4 évben, és hát töbnyire 50-50%-on álok velük.
    Most ujra elkezdtem , tesztelem őket pénz nélkül még egyenlőre.
    Ha kíváncsi lennél rájuk, írj egy e-mailt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Máté! Köszönöm! Minden érdekel, írtam Neked! Ha nem kapnád meg az e-mailt, szólj lécci!

      Köszi!

      Törlés
  9. Kedves Péter!
    Hogyan alakulgat a stratégiát, tudsz bármi biztatót mondani egy működő szisztémával kapcsolatban?
    Üdv! Miki

    VálaszTörlés
  10. Kedves Miki! Köszönöm az érdeklődést! A saját stratégiámban mintegy a bankroll felét nyertem vissza másfél hónap alatt, de nem vagyok túlságosan elégedett ezzel, ezért folyamatosan csiszolom. Bankroll vesztésem nem volt, a leghosszabb veszteségsorozat 10 volt (a 11. nyert), egyszer. A tipp találati arányom 27 százalékos, az átlagos ODDS 2,98 (!).

    Lehet, hogy a saját stratégiámból nem is lesz semmi végül, de egyre jobban muzsikál a VIPbetadvice.com stratégiám, ami nem azonos azzal, amit a VIPbetadvice javasol. Az szerintem működőképes lesz, tavaszra kiderül. (Fél évig tesztelem.)

    Emellett január 5-től elkezdtem az Álomtippmix tippeket is. Eddig megdöbbentően jól muzsikál, olyannyira, hogy nem is kell benne kezelni a veszteségeket, mert a nyereségek felülmúlják. A január végi havi helyzetértékelőben már több adatom lesz róluk.

    De a háttérben már két Olvasómtól is kapok saját tippstratégiákat, ezek hatékonyságát most elemezzük, további egy Olvasóm is ígérte, hogy küld majd stratégiát.

    Az már egészen biztos, hogy a sportfogadás tartósan itt marad a blogon pénzkereseti lehetőségként. Abban fog különbözni ez a blog az egyéb sportfogadási blogoktól, hogy engem ebből az egészből csak a pénzteremtés érdekel, így a meccsekről, csapatokról, bajnokságokról ezen a blogon nem lesz szó.

    Szurkoljatok, hogy több valódi és tartós sportfogadási szisztémát tudjunk ajánlani itt a blogon, illetve minden kedves Olvasó működőképes, vagy annak tűnő sportfogadási szisztémájára nyitott vagyok, írjátok meg!

    Köszönöm!

    Kellemes vasárnapot kívánok Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsian várom! Sok sikert/szerencsét! :)

      Törlés
    2. Kedves Miki!

      Tegnap rászántam magam és az eddigi adataim és tapasztalataim alapján véglegesítettem a saját VIPbetadvice és a saját sportfogadási stratégiámat egyaránt. Az eddigi 3 és fél hónap adatai alapján mindkettő működőképesnek és hatékonynak tűnik. Február 1-től élesben indul a véglegesített stratégia tesztje és ha beválnak, mindkettőt publikálom május végén.

      Köszönöm a figyelmed és a szurkolásod!

      Üdv.: Péter

      Törlés
  11. Bettelink : Verdienen Sie Bitcoin im Schlaf !

    VálaszTörlés
  12. Szia Péter
    Ez most azt jelenti, hogy májusig várnom kell?
    És ha én nem szeretnék? :)
    Milyen lehetőség van esetleges tesztelésre?
    Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsiga! Ja, hogy tesztelni? Wow! :) Írok Neked egy mailt az instrukciókkal.
      Szép estét Neked!
      Üdv.: Péter

      Törlés
    2. Egy tesztben én is benne lennék! :)

      Törlés
    3. Köszi az érdeklődést! Privát levél ment.

      Törlés
  13. Sziasztok!Kedves Peti!Lenne pár javaslatom.Az első és legfontosabb ,hogy ne az tippmixpro oddsait használd statisztikánál.Úgy ..ar ahogy van.normális irodák oddsait illeszd be mert hatalmas eltérések vannak,és ez a végeredményedet nagyban elviszi negatív irányba.A másik javaslatom,hogy használd ezt az oldalt ha régebbi oddsokat keresel http://www.oddsportal.com/ Van még itt valami számodra http://www.statarea.com/ ezen az oldalon előre megtippelt mérkőzések vannak és a végeredményeket is megtalálod.Ha 2 évre visszamenőleges adatokra vagy kíváncsi akkor kat az old site gombra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zoli!

      Nagyon szépen köszönöm! Sok helyről látom és magam is tapasztalom, hogy a Tippmixpro egy igen gyenge sportfogadási oldal a mai kínálatban, egyelőre két okból mégis kitartanék mellette:

      1) a törvényi szabályozás illetéktelen szerencsejáték szervezéssel vádolja a Tippmixpro.hu-n kívüli összes online fogadóirodát és igyekszik tiltani az elérésüket. Ezen felül az onnan származó jövedelmet az Orbán kormány neki nem tetsző cégekkel szemben ismert beakasztós, gáncsoskodó politikája következtében a játékosoknak is le kell adózniuk, míg a magyar oldalon adómentes mindez, így a kisebb ODDS-okkal még mindig jobban járok. Továbbá felvállalom, hogy a második Orbán kormány óta igenis félek ebben az országban. Bármikor megfingatnak, amikor csak ők akarják, és ha csak egy törvényben is nekem lenne igazam, akkor azt úgy módosítják másnap, hogy nekik kedvezzen. Az adóhivatal két éve pénztárcaként használta a céges bankszámlámat, még olyan adóbeszedés is előfordult hatósági erővel, aminek még csak 17 napja járt le a befizetési határideje és előtte pár nappal már be is fizettem ráadásul. Vállalkozó vagyok, nem ugrálhatok akárhogy sajnos.

      2) A nyilvántartásaim algoritmusait mára teljesen a Tippmixpro.hu-ra optimalizáltam. A mérkőzések tömeges beillesztése vagy az eredmények tömeges beillesztése most már csak pár másodpercig tart, emellett több napos munkával készítettem egy "szótárt" is, mely a Vitisport.hu csapatneveit a Tippmixpro.hu csapatneveire fordítja, szintén az automatizált adatkinyerés érdekében. Ezek mind mennének ki a kukába, ha más irodára térnék át, miközben rengeteg munkával építettem fel.

      Több tipster is dolgozik a Tippmixpro.hu-n, én is igyekszem olyan sportfogadási stratégiákat találni, melyek ott is használhatók. Persze aztán mindenki ott használja majd, ahol szeretné.

      Ja és van egy harmadik érvem is.

      Külön kéjjel töltene el, ha a külföldi irodák helyett a magyar állam által tulajdonolt Szerencsejáték Zrt.-től vehetném el azt a pénzt, ami miatt ilyen szélsőséges és méltatlan anyagi helyzetbe kerültem 2013 óta, éppen a magyar államot irányító Orbán kormány intézkedései miatt.

      Bocsánat, ha nagyon átcsaptak az érzelmek a kommenten. Most, hogy elvesztettem az utolsó pénzem a Recyclixben, és az eddigi álmaimat is, melyek másfél éven át kitartottak, talán érthető, hogy mélyen csalódott vagyok. Igyekszem a jövőben távol tartani a politikát a blogtól, legyen ez egy szűk kivétel most.

      Köszönöm még egyszer, a webcímeket át fogom tanulmányozni!

      Üdvözlettel: Péter

      Törlés
    2. Szia!Értem amit leírsz,de egyet nem értek veled,de éppen ez a tartalmas beszégetés alapja :). Pár gondolat: amennyiben komolyan szeretnél foglalkozni a sportfogadással akkor mindig a legjobb oddson kell,hogy mérkőzést vásárolj.A találati arányod nem lesz túl magas ezért ha kis szorzón mozogsz még rosszabb lesz az átlagod. Csupán statisztikai adatok alapján elég nehéz lesz profitit termelni,szerintem nem árt ha minimum a hiányzóknak utána nézel,de persze mindenki úgy játszik ahogy szeretne.Ez csak az én véleményem.Mondjuk alá is tudom támasztani mert mikor bele kezdtem ebbe az egészbe,én is csak puszta számokkal dolgoztam.Kevésnek bizonyult,nem vezetett eredményre.Ez persze nem zárja ki azt,hogy másnak se fog sikerűlni.Matematikailag támadhatatlan a rendszer,de ezt gondolom te is látod.Élő fogadáson kívűl ne nagyon gondolkozz másban szerintem mert nem igazán lesz kifizetődő.Élő fogadásnál az a nagy előny,hogy egy nem várt fordulatnál is ki tudsz szállni a fogadásból viszont ezt papíron vagy nem lehet vagy a lottozóban kell lenned egész nap.Külföldi oldalakat nem tiltják csak próbálkoznak :) .Csak keresni kell alternatív linkeket vagy play áruházból letőlteni az appot. Pénzmozgásra Skrill. Tudod lopni sem szabad,de ha ez nem vonatkozik a parlamentre akkor rám sem.Amúgy érdeklődni szeretnék,hogy hol tartasz a rendszeredben? A bookie boster-t olvastad? Nem igazán használható az általa felajánlott stratégiák,de talán egy kis átalakítással ki lehet belőle hozni pár dolgot. Viszont a martingale,D'alembert,kelly és Fibonacci stratégiákat szerintem nem éri meg használni. Kis oddsokról a véleményem,hogy ne az odds diktálja a választásod.Érdemes első körben elkerűlni az oddsok figyelését inkább a csapatok motívációját,erejét és gyengeségait vizsgáld.Mint írtam mindenki úgy játszik ahogy szeretne,ezek csak ötletek voltak. Írok pár linket is amikről beszéltem : https://www.635-288.com/?lng=25&cb=10326426170#/HO/ https://www.skrill.com/en/ https://www.whoscored.com/ http://int.soccerway.com/ Itt találsz elég infót kezdésnek mindenről. Sok sikert!

      Törlés
    3. Kedves Zoli!

      Értem, hogy nem értesz velem egyet, de ha jól látom, ahogy én sem, úgy Te sem tudtál érdemi alternatívákat találni a fő érveimben foglalt okokra, szóval így kénytelen vagyok a régi úton tovább járni.

      A kérdésedre válaszolva: a rendszeremben jelenleg 8 sportfogadási stratégia van, a legidősebb a VIPbetadvice, ez októbertől van meg. Az Álomtippmixet januártól (2 stratégia is rá van húzva), a T4eo-t márciustól (2 stratégia is rá van húzva) járatom csak, ezekkel még várni kell néhány hónapot, mire kijelenthetek róluk valamit. Egy hete pénzzel is tesztelek egy stratégiát az október óta legyűjtött adatok alapján arról, hogy nem egyenletes a fogadóiroda által hazai győzelemre kiajánlott mérkőzések találati aránya a héten és a napon belül sem, továbbá egy egészen új stratégia a hetedik a Vitisport.hu honlap eredménybecsléseire alapozva (ez egy hónapos bázis alapján).

      Ezeket tehát még tesztelni kell tovább, túl fiatalok.

      Írtam a blogon a Hathárom.com-ról, ez a nyolcadik stratégia, jelenleg ez az egy, amelyik teljesen készen van, már nem tesztelem:
      http://bitpenz.blogspot.hu/2017/03/havi-atlag-30-szazalekos-netto-hozam.html

      A bookoe bostert olvastam, számomra használható információt nem közölt. A veszteségek visszaszerzése nem várhat ennyi időt, mert ez alatt jönnek a további veszteségek is.

      Szerintem fontos az ODDS, mert veszteség esetén nem mindegy, hogy mikor sikerül visszaszerezni, azonkívül sajnos nincs lehetőségem a tippeket elemzéssel és szaktudással kiválasztani, így marad a tipsterektől történő tippvásárlás, akik pénzért cserébe elvégzik helyettem ezt a munkát.

      Köszönöm szépen az ötleteidet és a linkeket!

      Szép hétvégét kívánok!

      Üdvözlettel: Péter

      Törlés
    4. Én is hadd szóljak bele Zoli egyik mondatába: "Pénzmozgásra Skrill"

      Sokan nem tudják, de akkor most mondom, hogy 2016. január 1-től a Skrill és a Paypal mint európai úniós cégek, felkérés illetve megkeresés esetén jelentési kötelezettséggel tartoznak az országok adóhatóságai felé. Magyarul szólva pl. egy vagyonosodási vizsgálatnál rád kereshetnek és látni is fogják az eltitkolt online jövedelmeidet, mivel a fennt említett két cég el fogja küldeni a NAV-nak. Na, hát csak ennyit a pénzmozgásokról :)

      Törlés
    5. Szai Balázs!Csak röviden válaszolok :uhhh :(

      Törlés
    6. Errol mi a velemenyed? http://kiszamolo.hu/prepaid-kartyak-nem-tartoznak-a-jelentesi-kotelezettseg-ala/

      Törlés
    7. Igen, annak idején olvastam ezt a cikket és kértem, hogy valaki fordítsa már le normálisan, de úgy látom a bejegyzésem is eltűnt onnan. A hozzászólások a lap alján magukért beszélnek és azóta sem tud senki pontosat a dologról. Én úgy tekintem, hogy kell adózni....

      Törlés
    8. Igazad van mivel nekem sem egyertelmu,de a lenyegen nem valtoztat mivel Peti nem erre keresi a megoldast.Nagyon koszonom ,hogy jelezted,kellemes hetveget.

      Törlés
  14. Sziasztok! Valóban nem erre lövök, de hozzá tudok szólni. A prepaid kártyákra pontosan ugyanolyan átvilágítási kötelezettség vonatkozik az Európai Unión belül, mint a bankszámlákra. A prepaid kártyák Európában már mind e-pénz alapú kártyák. Az e-pénz egy csak Európai Unióban létező találmány, és a lényege, hogy a bankszámlapénz és a készpénz közötti pénz, tehát elektronikusan lehet fizetni vele, de ugyanolyan könnyű hozzájutni, mint a készpénzhez (tehát nem feltétlenül kell beazonosítanod magad). Amikor azonban eléred a pénzmosási határokat (évi kb. 600 ezer Ft), ugyanúgy zárolják a számlád, ha nem azonosítod be magad, mint a neten megnyitott bankszámláknál, csak ott 0 Ft ez a limit. Az e-pénz a teljes Európai Unióban hivatalosnak számít, Magyarországon a Barion kapott ilyen engedélyt, de bármely EU felügyelet által kiadott engedély egész Európában érvényes, így külföldi engedéllyel működik Magyarországon a Peak, a Budapay és a Festipay prepaid kártyája. A Peak emlékeim szerint a párizsi terrortámadás után adott ki egy olyasmi című sajtóközlemányt, hogy egy tű fokán könnyebb átjutni, mint egy terroristának prepaid kártyát igényelni, keressetek rá! Tehát kétlem, hogy a prepaid kártyával el lehet bújni a NAV szeme elől, ahogy az európai elektronikus pénztárcákkal is. Mégis van egy kibúvó, ami miatt a prepaid kártyák a válságban tömegesen terjedtek: hatósági beszedésnél a prepaid kártyát nem tudja megterhelni a NAV, az e-pénz ugyanis védett ez ellen. Az e-pénz mögött ugyanis 100% bankszámlapénznek kell állnia, az lenne terhelhető, az viszont nem az ügyfél nevén van. Hamarosan írok egy cikket pár bitcoinos prepaid kártyáról, már megvan hozzá a nyersanyag. Mindenkinek kellemes hétvégét! Péter

    VálaszTörlés
  15. Próbáljátok ezt ki ingyenes tippek www.freesoccertip.net

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon köszönöm! Meg fogom nézni mindenképpen! A sportfogadással külön blogban foglalkozom a tippnyero.blogspot.com címen. Üdvözlettel: Péter

      Törlés
  16. Találtam egy nagyon jó oldalt mindenkinek ajánlom www.tippmesterek.hu 2 hónapja tagja vagyok közel 150.000 nyertem velük.

    VálaszTörlés