2016. november 18., péntek

Egy év múlva lezárják az új regisztrációt a Recyclixnél és átalakítják a céget

A Recyclix Magyarország Facebook csoportba írta Enrico Molnár, hogy 2017 októbertől nem lesznek új regisztrációk a rendszerben és 2018 márciustól átalakítják a rendszert és a céget is. Részletek hamarosan egy hivatalos közleményben lesznek nyilvánosságra hozva.

A bejegyzés alatt a többiek is azt taglalják, amire én is gondoltam egyből: a növekedési korlát. Ezt az 5 hetenkénti 14 százalékos hasznot nem lehet korlátlanul fenntartani úgy, hogy a gyártókapacitások és az újrafeldolgozott hulladék igény nem nő vele együtt.

Ha a Recyclix komolyan gondolja az egészet, akkor ez egy jó hír. Az ilyen hírekre meg szoktak nyugodni a tőzsdék. Hát itt meg majd meglátjuk.

Én a magam részéről nem bánnám, ha kevesebb hozamot, de azt sokkal biztosabban fizetné a cég, akár hosszú évekig is.

Álom kategória?

10 megjegyzés:

  1. nem bízom ezekben.mindenesetre lehívom a klikkpénzeket az a biztos.Fejlesztettem folyamatosan a technológiát,azaz csomó lapot leklikkelek rövid idő alatt.A pénzt Tagesgeldkonto-ra utalom.Ez jó ,mert automatikusan jóváírja a kamatot időközönként.A baj csak az,hogy alacsony,mert a német jegybanki alapkamat is alacsony.Két megoldás van : 500.- EURO felett lehet befektetni a banknál,ez azonban túl sok.Ha Anlagenkonto-t nyitunk,ott 50.- EURO és az évi kamat ca. 10 %.Ez máshol van,de ez face-to face hitelezés.Ami jó,hogy igen erős szűrőn mennek át a hitelfelvevők.A pénz három forrásból jön : surfbar,kérdőivek,klikk. Euróban jön.Az angol nyelvű honlapokon az USD kifizetéseket paypalra kérem. Ezeket a pénzeket általában levásárolom. Veszek pl. magokat a Herbárium részére.A növényeket pedig eladom.Van,hogy egyes növényeket ezrekért adnak el !

    VálaszTörlés
  2. A recyclix árait nézted ? 0,20 EU-ért vásároltatja kg-ját. Több helyen csak 0,10 EU-ért vásárolják fel.
    0,60 EU-ért adják el , holott 0,40-0,50 EU-ig adják kg-ját.
    Itt eleve profit keletkezik nekik.
    Csak megnyugvás képen írtam. Ugyanis ha nekik pénz van bele, akkor egyhamar becsődülni nem fog.
    "Ha a Recyclix komolyan gondolja az egészet, akkor ez egy jó hír."
    Igen ... ez egy jó hír.
    Attól még mindenki vegye ki a a profitot addig, míg vissza nem jön a tőke. Utána variáljon azon, hogy nagyobb legyen a hozama.

    VálaszTörlés
  3. Üdv!
    Ma jött meg a munkabérem és amikor megnéztem délután az utalást azt látom hogy a recyclixtől levontak 138 eurót (43000 ft). Pedig nem vettem semmi hulladékot és a a recyclixnél sem történt semmi változás. Valamit elszúrtak volna? mert én tuti nem fizettem be semmit, és az elég durva hogy az engedélyem nélkül csak úgy levonnak a számlámról 43ezret. Legutoljára Október 10.-én fizettem be 138 eurót, lehet hogy ott tévesztettek össze valamit? Ma amikor beléptem az oldalra akkor csak annyit csináltam hogy elfogadtam az új szerződési feltételeket amit kiírt az oldal.

    Ilyenkor hova lehet írni, hogy hiba történt? Van magyar support is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Koni16!

      Bár én még sosem fizettem be bankkártyával, kizárólag bitcoinnal, ennek ellenére én úgy érzem, ez mindenképpen hiba lesz, mert én nem emlékszem arra, hogy lenne ismétlődő befizetési lehetőség a bankkártyánál. Ha valóban nincs ilyen, úgy reklamálj a supportnál! Elképzelhető, hogy magyar nyelven is válaszolnak, hiszen van kifejezetten magyar nyelvű weboldaluk.

      Üdv.: Péter

      Törlés
    2. Oké, köszi. Most szenvedtem össze angolul egy levelet, remélem megértik. Plusz írták, hogy a banknál is érdeklődjek hátha ott szúrtak el valamit.

      Törlés
    3. Szívesen! Ha bankkártyával fizettél, akkor kizárt, hogy a tranzakció ismétlődésében a Te bankod legyen a hibás. (Legfeljebb a kártyát elfogadó bank, de azt sem hiszem.)

      Ha gondolod, hogy visszatérsz ide a sztorid végével is, akkor kíváncsian várom a végeredményt, addig is sok sikert kívánok!

      Üdv.: Péter

      Törlés
  4. Köszi persze, leírom a fejleményeket. A bankos tévedést én is valószerűtlennek tartom, de azért írtam nekik is egy levelet, hátha tudnak valamit segíteni. Azt válaszolták hogy kivizsgálják az ügyet 30 napon belül szóval nem kapkodják el :D

    A recyclix supportól eddig azt a választ kaptam hogy októberben fizettem be a pénzt és el is költöttem hulladékra. Gondolom nem esett le nekik hogy kétszer vonták le ugyanazt az összeget vagy esetleg még nem érkezett be hozzájuk a pénz és nem látják a kétszeres utalást. Most próbálom őket rávezetni, hogy ebben a hónapban is levonták a múltkori befizetést. Csináltam képernyő mentéseket meg lementettem a pdf-eket az utalásról. Így már érthetőnek kellene lennie.

    VálaszTörlés
  5. Na vissza kaptam a pénzt. Csináltam print screent a két utalásról meg lementettem pdf-be is és elküldtem nekik. Utána kérték, hogy fordítsam le angolra az adatokat majd másnap már el is küldték az összeget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper, nagyon örülök! Sok ilyen jó, megerősítő hír kéne a Recyclixről. Szép hétvégét Neked!

      Üdv.: Péter

      Törlés