2017. augusztus 12., szombat

Átlépte az 1 millió forintot a bitcoin árfolyama

Elképesztő ez a szárnyalás! Amióta kettévált a bitcoin, nagyon megindult az árfolyama felfelé. Valószínűleg a befektetők úgy érzik, hogy a bitcoinról leszakadt a "problémás ág", amely eddig visszahúzta a bitcoint és az árfolyamingadozásokat is okozta, és most már hasítanak vele. 

A bitcoin dollár- és forintárfolyama 2017. augusztus 12-én 20 órakor (forrás)


A Bitcoin Cash (BCH) viszont egy augusztus 2-i kiugrástól eltekintve zuhant, az 555-ös tartományból a 325-ösbe (dollárban). 

Nekem az a véleményem, hogy ha a bitcoin eredeti szerepére, egy független elektronikus pénzre tekintünk, azt mostantól sokkal inkább a Bitcoin Cash valósítja majd meg, így én arra számítok, hogy idővel átveheti a bitcoin szerepét, a vásárlási tranzakciókban és az átutalásokban, vagy a készpénzfelvételekben mindenképp. És ekkor az árfolyama biztosan emelkedni fog, a mostani nagy bitcoiné pedig inkább stagnálni, netán csökkenni.

Ez még odébb van, a Bitcoin Casht előbb meg kell ismerniük az embereknek és bizonyítania kell, hogy gyorsabb, jobb és megbízhatóbb, mint az ős-bitcoin.

Egyébként akinek váltónál volt a pénze a Bitcoin Cash elindulásakor, az ugyanazt az összeget megkapta az új bitcoinban is, így mindenképpen jól járt.

1 megjegyzés:

  1. Nem egészen három év és aktuálisan háromszoros bitcoin árfolyam növekedés! :)

    Az aktuális bitcoin középárfolyam
    3 007 919.41 BTC - HUF

    Erősödik az bitcoin a forinttal szemben és így jelenleg 3 007 919.41 forint. Az előző napi záró értékéhez képest, amikor is 2 944 442.62 volt a bitcoinforint árfolyam, jelenleg 2.11 százalékot erősödött a bitcoin a nemzetközi devizapiacon.

    2020. 02. 06. 16:32:20

    https://arfolyamtudos.hu/deviza/BTC-Bitcoin-árfolyam

    VálaszTörlés