2017. március 22., szerda

Nem fizet a Recyclix és nem válaszol az ezzel kapcsolatos levelemre sem

A Recyclixnél az új rendszerben, amelyben egyetlen lecsökkentett csomagba tették a korábbi csomagokat, március 10-én kértem ki utoljára pénzt bitcoinban.

A kifizetés korábban instant megtörtént, de ez a legutóbbi most már közel két hete függőben van.

Két napja írtam az ügyfélszolgálatuknak, mely legendás volt a gyors válaszáról még éjjel is, de semmilyen választ nem kaptam a kifizetéssel kapcsolatban.

Nem gondolom máris, hogy csalás lett, nyilván a "tűz" miatt sok problémájuk akad és rengeteg lehet a reklamáló ügyfél is, de a tény attól még tény marad: nem fizet és nem válaszol a levélre.

Nekem legalábbis.

3 megjegyzés:

  1. Szia Péter!
    Van valami híred ezzel kapcsolatban, mert nekem sem válaszolnak és minden, amit csinálni szeretnék, az "Operation unavailable" üzenetet dobja.

    VálaszTörlés
  2. Szia Bearnie!
    Nincs semmilyen hírem sajnos, a március 10-i kifizetésem nekem is visszadobta, azóta nem is próbálkozom. Balázsnál olvastam, hogy valami válságstáb vette át az irányítást, de az én számomra látható módon nem csinálnak semmit.
    Én már keresztet vetettem az utolsó 2000 eurómra is ebben a műfajban, meglepődnék, ha feltámadnának. Ők voltak az utolsók, ahová befizettem, többet semmi ilyen helyre nem fizetek be.
    Ez az én szememben ugyanolyan HYIP volt, mint bármelyik másik, sajnálom, hogy bedőltem nekik. Pedig a Recyclix-es kamion kapcsán ráéreztem, hogy ez egy ügyesen felépített csalás, csak elaltattam a vészhangokat magamban.

    Hát kár volt.

    Azért ha feltámadna poraiból, írok majd róla a blogon. Az én érdekem is, hogy figyelemmel kísérjem.

    Ez az utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodhatunk, Bearnie.

    Legyen szép a napod!

    Üdv.: Péter

    VálaszTörlés
  3. én a németeket veszem előre

    üdv P

    VálaszTörlés