2017. február 13., hétfő

Óriásit csúsztatott a VIPbetadvice!

A VIPbetadvice az utóbbi időben szinte több marketing üzenetet küld, mint tippet. A legutolsó azonban kiverte nálam a biztosítékot.

Ebben a következőt írják a "VIPbetadvice 2.0" típusú tippjeikre nézve, melyet 2016. augusztus 10-től küldenek:

"Alaposan megvizsgáltuk és mérleget vontunk, hogy amennyiben egy VIPbetadvice Klubtag VIP-Arany csomaggal, Ezüsttel, Bronzzal rendelkezett augusztus 10-e óta (akkor indítottuk a VIPbetadvice 2.0-ás verziót), és hétfőtől csütörtökig játszik, akkor hol tart 100.000 Ft induló tőkéjével, ha nem vesz ki menet közben."
[...]
"BRONZ:
Helyesen alkalmazott tétkezelési stratégiával ez a csomag 100.000 Ft-ból 1.093.824 Ft-ot (közel 1,1 millió) eredményezett. Tehát 6 hónap alatt közel 11-szeres pénz kezdőtőkére vetítve (994%)."

EZ OLTÁRI HAZUGSÁG!
Mélyen kibuktattak a következő négy ok miatt:

  • 2016 augusztustól kezdve nincsenek meg a tippek, csak október 1-től kezdve (tehát 181 napból csak 129 napra van meg a tippem), de ez alatt az idő alatt a BRONZ csomagban az általuk "helyes"-nek tartott tétkezelési stratégiával ma 64.992 Ft mínuszban lennék az általuk számolt 100 ezer forintos bankrollról indulva, azaz egy bankrollt már elvesztettem volna és még a második 100 ezer forinttal sem nyertem volna vissza
  • azt írják, hogy a "helyesen alkalmazott tétkezelési stratégiával" mennyit nyert volna a klubtagjuk, ami a bankroll 113-as osztását jelenti az általuk javasolt tétkezelési stratégia szerint, holott a számítások nem ezzel, hanem a legfeljebb 6 veszteségsorozatot elbíró 32-es osztással készültek (tehát amikor a 7. tétet még meg tudod tenni), ami jóval kockázatosabb! Annyira, hogy ott már két bankroll veszett volna el 2016. október 1 óta (tehát 200 ezer forint), az egyenlegem pedig ma mínusz 12.583 Ft lenne. Tehát a mai napon veszteséges lennék mind a 113-as, mind a 32-es osztószámmal is.
  • végig úgy számoltak, hogy a klubtagjuk csak "hétfőtől csütörtökig játszik", holott eleinte erről szó sem volt! Főleg, hogy a legtöbb mérkőzés hétvégén van! Hanem amikor annyira gyengék voltak a tippjeik, hogy hatalmas veszteségsorozatokat halmoztak fel, akkor kezdték el, hogy változatlan havidíjért hétvégére nem küldenek tippet, amit később egy marketinglevelükben a sorok között bevallottak, de ezt így önmagában sosem kommunikálták. Vagyis a statisztikájuk visszamenőlegesen alkalmazza ezt az új szabályt, amit 2016. november 25-én vezettek be, de addig a hétvégékre is küldtek tippet. Ez pont olyan, mintha áprilisban hoznának egy új szabályt, hogy csak a keddenként kell tippelni, mert a statisztikájuk szerint az a legeredményesebb, majd visszamenőleg ezzel számolnának arra az időszakra is, amikor erről nem hogy a klubtagoknak, hanem még nekik sem volt erről fogalmuk (egyértelmű ugyanis, hogy a hétvége-mentesség csak mentőötlet, reális alapja nincs. Milyen hülyeség, hogy a döntetlen kimenetelt a közönség befolyásolja, amikor a legutóbbi hétvégén csak vasárnap 86 döntetlen volt, szombaton meg még több!). Vagyis egyetlen klubtagjuk sem érhette el ezt az eredményt, hacsak valaki nem volt olyan jövőbelátó, hogy 2016. november végéig is csak a hétfőtől csütörtökig küldött tippjeiket játszotta meg. E helyett a klubtagok teljes bankrollt veszítettek, a VIPbetadvice által oly sokszor említett 7 alkalmas tétkezelési stratégiával, méghozzá kétszer is!
  • ők maguk is azt mondják, vegyél ki pénzt a nyereményedből. Most meg úgy számolnak, mintha a klubtag fél évig egyáltalán nem vett volna ki pénzt, ami nem életszerű.

Régen láttam, hogy valamely szolgáltató ennyire hülyének nézi az előfizetőit. Bezzeg mennyire hallgattak, amikor a gyenge tippjeiket küldték!

Szerintem elérkezett az ideje, hogy ezekért a megtévesztő számításokért a VIPbetadvice bocsánatot kérjen az előfizetőitől!

Végezetül álljon itt a VIPbetadvice BRONZ csomagjának valós statisztikája 2016. október 1 óta (pechükre alaposan gyűjtöm a statisztikájukat, úgyhogy bármit hazudnak a jövőben, nálam meglesz az igazság!):
  • 6 db 0-ás veszteségsorozat (ilyenkor egyből nyert a következő tipp)
  • 5 db 1-es veszteségsorozat
  • 6 db 2-es veszteségsorozat
  • 6 db 3-as veszteségsorozat
  • 1 db 4-es veszteségsorozat
  • 1 db 6-os veszteségsorozat
  • 1 db 7-es veszteségsorozat
  • 1 db 12-es veszteségsorozat
  • 93 tippből 27 nyert (29,03%)
  • az átlagos ODDS 3,15 volt.
(Itt jegyzem meg, hogy az én VIPbetadvice stratégiám viszont tényleg remekül működik. Ha az eredmények a következő 3 hónapban is olyan kitűnőek maradnak, mint az elmúlt 4 hónapban voltak, akkor május 20-án a publikum elé tárom majd a "hajmeresztő"-nek hívott VIPbetadvice stratégiámat, amivel - a VIPbetadvice tippjeivel ellentétben - úgy tűnik, tényleg lehet előre haladni. Aki addig is tesztelni szeretné, az kérem, jelentkezzen e-mailben a jobb oldali sávban közölt e-mail címemen.)

11 megjegyzés:

  1. Ha gondolod, nálam megvannak az eredmények szeptember 10-ig visszamenőleg. De úgy sem lesz meg az az eredmény, amit reklámoznak. Ez egyszerű hülyítés, pedig az elején tényleg azt hittem, hogy végre ők tényleg tesznek mögé valamit a markukon kívül, de sajnos nem. :(

    VálaszTörlés
  2. Köszi Bearnie, elfelejtettem tényleg, hogy elkérjem Tőled, na de mindegy is, valóban nem változtat. Esetleg ha valakinek megvan augusztus 10-től is, az küldje át és akkor még egyszer átszámolom, de a végeredmény nagyságrendnyit nem fog változni. Amikor először olvastam, nem értettem, mit rontottam el és aztán amikor ma volt időm leülni utánanézni és elemezni, ellenőrizni, amit írtak, akkor rájöttem, hogy oltárit hazudtak. Komolyan gondolom, hogy bocsánatot kéne kérniük az előfizetőiktől.
    Köszi még egyszer, szép álmokat Neked! Üdv.: Péter

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Arany csomagos vagyok a kezdetek óta (2016. augusztus). Maximálisan igazad van abban, hogy korábban, ameddig hétvégén is küldtek tippet egyszer előfordult, hogy túlfeszült a tétkezelés. Ezt követően azóta a tétkezelési stratégia tartalmazza is ezt. Korrekt módon azonnal bele is írták. Idemásolom a vonatkozó részt:
    "Teljes éles működésünk óta egyszer fordult elő, hogy a 13. tippet találták el elemzőink. Minden más esetben ez alatt volt a leghosszabb vesztő széria."
    A 2017-02-08-án megküldött "Statisztika: 2-szeres, 3-szoros tőke havonta hétvége mentesen is!" tárgyú levelükben csak a rövid levélben 3-szor (tárgyban is) kiírták, a weboldalon 9-szer, hogy a statisztika hétége mentesen lett kalkulálva. Pontosan azért döntöttek novemberben úgy, mivel látható volt, hogy a hétvége viszi negatív irányba a tétkezelést, hogy nem küldenek hétvégén tippeket. A statisztika tehát igaz. Amikor valójában elindították a hétvége mentes tippküldést, arról szintén statisztikát vezetek (2016 november óta), és rakom is, igen szép eredményeket értem el. Ledolgozva a korábbi hétvégés veszteségem is.
    Szerintem korrektek, soha nem volt olyan, amit írtak, hogy ne úgy lett volna, csak alaposan kell olvasni, és a hétvége mentes statisztikát nem félreérteni. Arra jó ez a hétvége mentes statisztika, hogy láthassunk egy perspektívát arról, hogy ha valaki most kapcsolódik be, akkor mire számíthat nagyságrendileg 6 hónap alatt. De valóban, borzasztóan magasak a számok, egyeseket riaszthat is. Arany csomagosként 100 ezerből 21 millió az nagyon bitang hétvége mentesen is. És ez adózott pénz már. Arra leszek kíváncsi, hogy ha novembertől, amikor már tényleg nem küldtek hétvégén tippet, milyen számot érünk el az arany csomaggal. Ha 100 ezerből nem is 21 millió lesz, hanem „csak” 5-15 millió, én már azzal is maximálisan meg leszek elégedve. Ha folyamatosan kiveszek, akkor meg nem okoz számomra problémát, ha mégis néha újra kell indulni. Én szinte minden hónapban ki is veszek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves NEM Tudta Tipp,
      akkor idéznék a levélből, amit el kéne tudni olvasni és értelmezni, mielőtt kioktatsz valakit:

      "Alaposan megvizsgáltuk és mérleget vontunk, hogy amennyiben egy VIPbetadvice Klubtag VIP-Arany csomaggal, Ezüsttel, Bronzzal rendelkezett augusztus 10-e óta (akkor indítottuk a VIPbetadvice 2.0-ás verziót), és hétfőtől csütörtökig játszik, akkor hol tart 100.000 Ft induló tőkéjével, ha nem vesz ki menet közben."

      Segítek, ez azt jelenti, hogy ők ezt a statisztikát 2016.08.10.-e kezdettel úgy készítették el, hogy nem vették figyelembe, hogy a "hétvégementességet" a közösséggel csak 2016.11.25.-én közölték. Ami azt jelenti, hogy egy VALÓS statisztikánál 2016.11.25.-ig az összes tippüket számolniuk kellett volna.
      Értem én, hogy amit számoltak az matematikailag stimmel, csak NEM IGAZ!
      Ha te raktad a téteket és nem vetted észre a 13-as (és a többi) vesztő szériát, amit utólag, nagyvonalúan kihagytak a statisztikából, akkor nincs miről beszélnünk.

      Törlés
    2. Kedves Tudta Tipp!

      Bearnie-nak sajnos igaza van. Nem az volt leírva, hogy ez egy modellezés volt az újabb, hétvége-mentes számítással, hanem az volt leírva, hogy az elmúlt fél évben így teljesített a VIPbetadvice.com 2.0. Kijelentő mód, múlt idő. Teljesen egyértelmű fogalmazás.

      Azzal, hogy a novemberi hétvégi tippjeikből, amelyek már bankroll vesztést okoztak nem hogy a 7-es, hanem az általuk javasolt 10-es tétkezeléssel is, és amelynek következtében körülöttem többen is kényszerültek kiszállni a játékból, mert elvesztették a pénzüket,
      szóval azzal, hogy ezekből a tippjeikből utólag kiszedték a hétvégéket, és egyszerűen úgy tettek, mintha azokat a tippeket nem is küldték volna azzal a céllal, hogy tegyük meg, így bizony tényleg 7 tét volt a maximum, amire most kifeszítik az érvelésüket és így valóban nem volt bankroll vesztés. Ha kicsit beletúrnék a szerdákba-hétfőkbe, meg a kedd-csütörtökökbe, akkor szerintem akár még jobb eredményt is ki lehetne hozni utólag, a maguk képére formálva a statisztikákat.

      A szomorú valóság azonban az, hogy a Bronz csomag tippjei az általuk javasolt tétkezelési stratégiával VESZTESÉGESEK!

      Ha én, Te, vagy bárki más ezt elolvassa, simán befizeti nekik 10 évre előre a Bronz csomag díját és vakon elkezdi a játékot, ami ki tudja, hogy a jövőben is olyan veszteséges lesz-e, mint október 1 óta (nekem csak azóta vannak meg a Bronz tippjeik).

      Továbbra is az a véleményem, hogy ezt a levelet nem lett volna szabad megírniuk, és bizony bocsánatot kéne kérniük azoktól az előfizetőiktől, akiket hülyének néztek ezzel a múlt heti levelükkel és akiknek a sorozatosan rossz tippjeikkel bankroll vesztést okoztak tavaly ősszel, amikor még szó sem volt hétvége-mentességről és 7-es tétkezelésről!

      Üdvözlettel: Péter

      Törlés
  4. Kedves Péter!

    Kérhetnèk egy email címet? Jobb oldalt nem találom, ahogy írtad nem talàlom. Lehet azért mert mobilról vagyok. Előre is köszi! További szèp napot, Roland!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Roland!

      Köszönöm az érdeklődést! Nem kitolásból nem írtam le az e-mail címet a cikkbe, hiszen az lett volna a legegyszerűbb, hanem a robotok ellen. A jobb oldali sávban viszont képként van bent, így csak ember látja, robot nem. Mobilról is az asztali verziót kapcsoltam be, de ha mégsem látszik az e-mail címem, akkor ezen a linken eléred a képet:

      https://1.bp.blogspot.com/-sa1rwKf7upc/V2AWzUFwLxI/AAAAAAAAAM4/m4u6_3FvkOUiJIHmpK4d3mgKzPgIa6OQwCKgB/s1600/cim.PNG

      Bocs, hogy ilyen bonyolult vagyok. :) Várom a leveled!

      Szép napot!

      Üdvözlettel: Péter

      Törlés
  5. Vélemény: őszinte és lényegre törő

    Ezüst és arany csomagos megrendelésem volt náluk (vipbetadvice) egy-egy hónapig. Az időpazarláson kívül mást nem véltem felfedezni. Szerencsére vagyok olyan helyzetben, hogy ami összeget elvesztettem betudhatom tapasztalati pénznek vagy nevezzük tanulópénznek. Azért írom ezt a lényegre törő véleményt, mert egyre többször találkozok a honlapjukkal megosztva egy-két birka ember között, így úgy döntöttem, hogy ez mellett nem megyek el. Még a youtube-on is kidob reklámvideót a honlapjukkal meglinkelve. Ez mind szép reklám, csak mint belső ember, van rálátásom, hogy milyen manipulatív valójában. Legalább ne a 100 ezer Forintos átlagkeresetű csórók között hirdetnének mindenféle illúziókeltő felhívással. Ez nem nekik való, bár én még a gazdagoknak sem ajánlanám.
    Az áraikról kapcsolatban nem kívánok nyilatkozni, ugyanis, ha valaki kifog egy vesztes sorozatot még az is elég drága lesz ha ők fizetnek a megrendelőnek a tippért, hogy tegye meg azokat. Azonkívül a 75 ezres árat kicsit merésznek tartom. Szerencsére nem éreztem késztetést, hogy kipróbáljam, de egy akciójuk keretében mégis adtam nekik egy lehetőséget az ezüst csomag után. Ha jól emlékszem egy 18-as vesztő sorozattal indult a dolog, tehát a bizalmam hamar elszállt, bár utána is követte egy elég magas kétjegyű számú sor. Én az általuk az arany csomaghoz ajánlott öngyilkos kasszafelosztós felállást nem alkalmaztam. Főleg azzal a találati aránnyal, amik jöttek. Egy kaszinóban is jobbak az esélyek. Ha a találati arányt mérlegelem a két hónapos ciklus alatt, akkor a matek elég gyakori, hosszú vesztő sorozatokat ad ki, hétről-hétre főleg az arany csomagban, ahol még 11-es szorzóval is spontán megpróbálkoznak. Hát nem tudom minek, amikor a hármasok is gyakran elszállnak, ráadásul nagyon gyakran úgy, hogy a tippjeikkel teljesen az ellentett történik sokgólos különbséggel.
    Másik dolog, hogy gyakorlatilag a tippmixen kívül más fogadóirodát meg sem említenek, holott sokkal jobb szolgáltatásokkal rendelkező irodák vannak. Tudom, hogy a tippmixet reklámozni kell, de már csak a szorzóik is viccesek, amelyekkel legtöbbször vissza sem jön egy vesztes sorozat összege, tehát az időpazarlásos elméletem még nyerésnél is beigazolódik. Mindemellett a csomag díját is vissza kell keresni, így elég magas mínuszból indul a kaland. A cash-out (kifizetés meccs alatt) lehetőségről sem beszélnek, ami ilyen találati aránnyal életmentő lehetne. Bár lehet, hogy a tippmixen még az sincsen.
    Gyakran kérkednek, hogy mekkora munkát fektetnek egy meccs kiválasztására, illetőleg a sikerességre. Ha a fizikát nézzük, sajnos elég rossz hatásfok jönne ki, amibe kétlem, hogy annyi munka van, mert nincs, aki azt elvégzi azért az eredményért. Épp erre hivatkoznak, hogy nincs pénzvisszafizetés. Pedig szerintem nem keveset tejel a tippmix a reklámért, de pénzvisszafizetés nincs, mivel a tippjeiket nyilván ők maguk is megteszik.
    Ezen véleményt (ha már így megírtam) máshol is megkívánom osztani, főleg ha látom felbukkanni a reklámjukat, amellyel gyakorlatilag ösztönzik az embereket a szerencsejátékra. Ez körülbelül olyan mintha a cigit reklámoznák, ami meglehet még illegális is. Sajnos nem minden ember olyan, mint én, hogy átlátja, gondolkozik és abbahagyja. Valaki nem bírja abbahagyni.
    Nem azért osztom ezt meg keresztbe kívánok tenni akárkinek is, hanem azért mert másnak akarok segíteni.

    VálaszTörlés
  6. Csalótól nem várhatsz mást, mint csalást

    VálaszTörlés