2017. február 16., csütörtök

Egy éves a Bitpénz blog

2016. február 11-én csendben indult útjára a Bitpénz blog és azóta sem reklámoztam sehol, egyetlen árva fórumban sem gerillamarketingeztem, nem említettem egyáltalán sehol sem. 1 év alatt mégis napi 100 feletti látogatószámot ért el a blog, most már stabilan, amit nagyon köszönök a Tisztelt Olvasóknak, akikért ez a blog valójában létrejött.

Az a kezdeményezés, mely a blogot megszülte, úgy tűnik, termőtalajra hullott és van erre igény a magyar interneten. Tudom, hogy rengeteg ember keres megoldást a pénzügyi problémáira az interneten, és megtalálnak csaló, megtévesztő oldalakat vagy nem működő pénzkereseti megoldásokat, amelyektől csak még szegényebbek és még elesettebbek lesznek.

A Bitpénz blog természetesen mindenki számára nyitott és bárki számára használható pénzkereseti információkat nyújt, létrejöttét azonban mégis az indokolta, hogy pénzkereseti utat mutasson azoknak is, akiknek ez az utolsó reményük arra, hogy megkapaszkodjanak, és újra felzárkózhassanak.

Ma Magyarországon, egy Európai Unió-s országban 4 millió ember él mélyszegénységben, noha évtizedekkel korábban már hittük, ezt sikerült legyőzni. Hát most dupla erővel tért vissza. Sokan közülük reménytelenül és napi stresszben próbálják elkerülni a kikapcsolásokat, rettegnek a kilakoltatástól és igyekeznek azon, hogy valami ételre és télen tüzelőre is fussa a terhek mellett. Csak a pénz hiányzik ahhoz, hogy tisztességes körülmények között élhessenek.

Elszorult szívvel olvasom sokszor a magyar mélyszegénységről írt cikkeket (pl. 1. cikk, 2. cikk), megdöbbenve látom, ahogy a kis Pest megyei falvacskám általános iskolájába járó diákok mintegy 90 százaléka gyermekvédelmis (vagyis a családnak nem csak az egy főre jutó jövedelme alacsony, de a házukon kívül semmilyen vagyontárgyuk sincs).

Ha tudnék, mindnyájukon segítenék.

Azt remélem, ebben az évben sikerül végre "pályára állnom" és ettől kezdve - az anyagi rászorultságuktól függetlenül - segíthetem azokat, akik kevés pénz befektetésével magas hasznot szeretnének elérni a gyors anyagi fejlődés reményében, a körülményekhez képest a lehető legkevésbé kockázatosan.

Köszönöm az Olvasók eddigi támogatását, mind levelekben, mind hozzászólásokban, mind látogatásokban, mind pedig kiapadhatatlan befektetési tippekben. Úgy látom, hogy egy nagyon jó közösség állt össze a Bitpénz blog mögött, amely képes összetartani és nyugodt, kulturált hangnemben kommunikálni egymással a pénzkeresetről.

Köszönöm! Büszke vagyok Rátok!

Együtt folytatjuk! :)

4 megjegyzés: