2017. február 3., péntek

2 napos befizetési időablak a Passive.fund-nál

Kicsit meghasonult állapotban vagyok, hiszen Passive.fund nincs már, de szóval a mögötte lévő program (titkos Facebook csoport, e-mail alapú kommunikáció, stb.) most befizetési időablakot kínál 48 órára. Akit érdekel, Vytasnak kell írni (akinek ez már a harmadik neve tavaly nyár óta). 3 százalékos heti jövedelem élethosszig - ezt ígéri Vytautas.

Egyébként nekem eleinte elfogadták a jelentkezésem az új Passive.fundba, de most több hetes késéssel írtak egy választ a legutóbbi levelezésünkben írt nyugtázó üzenetemre (amibe beleírtam, hogy nem kérek rá választ), miszerint vissza akarják adni a pénzem. Erre válaszul elküldtem neki egy időközben megírt levelet, amire viszont nem válaszoltak még. Abban azt taglaltam, hogy fele arányban heti kifizetést kérek, fele arányban meg tőkenövelést.

Szóval egyre kevésbé értem, mi zajlik Vytautasék üzletében. Aki nálam jobban érti, lécci kommenteljen! Köszönöm!

Vytautas üzleti Facebook oldalának borítóképe 2017-02-03-án (forrás: Facebook.com)

8 megjegyzés:

  1. Szia. Amennyiben ez vigasztal, én ugyanígy jártam. A weboldal bezárásakor megírtam, hogy maradni szeretnék a programban és kérem a heti hozamot mindig. Pár napra rá jött az első kifizetés és semmit nem kaptam. Ekkor a Facén ráírtam Vytautasra és akkor elkezdtünk beszélgetni. Látszólag fogalma sem volt, hogy mit kértem, de még a levelemet sem olvasta ezek szerint. Újra elmondtam, hogy mit kérek. Írta hogy ok, majd egy óra múlva kérdezte, hogy ha kifizet nekem 230$+120$ bónuszt az jó-e nekem, elfogadom-e végelszámolásként??????
    Na itt egy kicsit elvesztettem a képzeletbeli fonalat és alapvetően kérdőjeleztem meg az addig viszonylag elfogadhatónak tartott angol tudásomat. Újból leírtam, mit szeretnék, nem akarok kiszállni és kérem a heti hozamot. Visszakérdezett, hogy most rögtön kérem-e a pénzt vagy ráér a következő heti kifizetésnél. Ekkor már nem tudtam, hogy most az egészet akarja-e nekem visszafizetni vagy csak a heti hozamot, de már megkérdezni sem mertem. Mondtam, hogy jó lesz a jövő héten. OKAY. Vártam a következő hetet, nem jött semmi pénz. Megint írok neki. Erre visszaír, hogy compoundingot kértem... no comment. Fejetlenség van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Balázs! Köszi, ezek szerint nem csak én jártam így. Kíváncsi vagyok, mit válaszolnak a második üzenetemre, megírom majd. Szép hétvégét Neked! Üdv.: Péter

      Törlés
    2. Fejetlenség van, de javaslom mindkettőtöknek hogy ne e-mailt írjatok nincs értelme. Facebookon keresztül személyesen beszéljetek vele és addig zaklassátok amíg végre tényleg veletek foglalkozik, engem is elfelejtett kétszer kellet vég elszámolni vele de a végén megoldódott, sőt a késés miatt még bónuszt is jóváírt :)

      skamasz

      Törlés
  2. Sziasztok! Én is hasonlóképp jártam, írtam nekik, hogy maradni szeretnék, erre azt a választ kaptam, hogy túl kicsi a befektetett összeg (50 usd) és nem éri meg, illetve nem tudják áttenni...szóval kamuztak. Gyakorlatilag kizártak, mentségükre szolgáljon korrektül kifizettek, egy kis bónusszal. Részemről a passive fund ennyi volt. Üdv.

    VálaszTörlés
  3. találtam egy satoshi surfbart. pörög magától,néha 15 másodpercre leáll,amikor újratölt.Igy nem kell klikkelni,befekteni.Persze idő kel,mire összegyűlik,de nem kell vele külön foglalkozni.

    üdv
    Péter

    VálaszTörlés
  4. HYIP INFORMATION SURVEY #539 -nekem járnak ezek a jelentések. itt van például "legjobban teljesítők " illetve "legjobb választás " rovat.
    Üdv
    Péter

    VálaszTörlés
  5. Nekem egy hete írta hogy lesz weboldal. Most már tűkön ülve várom.

    VálaszTörlés
  6. Én úgy tudom hogy legalább 2 hete nincs már tőkenövekedés/kikérés arány. Automatikusan nő a tőkéd és ha szeretnél kikérni akkor megteheted minden szombaton, minimum 0,05 BTC értékben.

    VálaszTörlés