2016. augusztus 26., péntek

Ethereummal kereskedő HYIP

Egy kedves ismerősömtől kaptam egy ajánlást egy új programra, az Ethtrade.org-ra. Lejárt a 60 napos periódusa, a 0,11 BTC-ből 0,153 BTC lett, amit kikért, ezt a 3-5 nap utalási időből a 4. napon meg is kapta.

Ennyi infóval indultam.

Ahogy megnéztem az oldalt, azt mondom, tök jó, hogy látok ETH-BTC és ETH-USD (vagy ETC-BTC és ETC-USD, nem derült ki a számomra) kereskedésből nyereséget produkáló oldalt végre! Itt is az a bajom, ami a BitConnect-tel: garantálnak egy minimális profitot, ami a kereskedésnél lehetetlen.

Na mindegy, azért leírom, mit láttam az oldalon. Még nem regisztráltam.

Magyarul nem tud az oldal, de egy csomó nyelven igen, például északi szomszédaink nyelvén ilyeneket olvashatunk, mint "Ethtrade ponúka vynikajúce príležitosti". :)

10 dollártól 30 ezer dollárig lehet befizetni, és 15-25 százalék közti havi jövedelmet garantálnak a befizetés, pontosabban a portfólió (tehát az esetleges befizetések összességének) nagyságától függően (ezt nem részletezik). Az napi fél százalék. Nehéz elképzelni, hogy ezt kereskedésből megtermelik, úgyhogy szerintem ez piramisjáték

Piramisjáték (illusztráció) (forrás: Shoprenter.hu)

Mégsem egy szokványos HYIP ez sem, ugyanis oktatási anyagokat, webináriumokat tartanak kezdő kriptovaluta kereskedők számára és ajánlói rendszerben pénzbefektetés nélkül is biztosítják a jövedelemszerzést. 

A weboldalt egy regisztrált cég, az Ethtrade Ltd. üzemelteti.

Az Ethtrade nyitóoldala 2016. augusztus 26-án (forrás: ethtrade.org)

Legalább 60 napig náluk kell tartani a pénzt (ha előbb ki akarod venni, akkor irgumburgum van, mert 0 és 30 százalék közötti összegben lenyúlnak a lóvédból, info). A pénzkikérésnek nincs díja, de a minimálisan kikérhető összeg 10 dollár, szóval nem aprózzák el. Profit csak hétfőtől péntekig van, de a pénzt bármikor ki lehet kérni, amit 3 és 5 nap között fizetnek ki, ami csak humán instant processz. :)

Itt vannak a videós hírek, meg a webinárok, mondjuk ez tényleg tetszik: https://ethtrade.org/news

Itt pedig a heti statisztikák láthatóak: https://ethtrade.org/statistics

Ami a garantált hozam mellett zavar engem, hogy sohasem produkáltak negatív hozamot, ami lehetetlen. Vagy baromira tudnak valamit. Persze ha ilyen tudás létezne, akkor szerintem már senki sem dolgozna és évekig várhatnál egy villanyszerelőre, vízvezetékszerelőre vagy fogorvosra, mert aki csak tudna, ezeket a "csakpozitív" trédes honlapokat bújná, még a Facebook is bezárna érdektelenség miatt.

Ez pedig eléggé elképzelhetetlen. (De ha másképp látjátok, győzzetek meg!)

Szóval szimpi ez az Ethtrade, de pénzt betolni csak óvatosan, mert a tőkét bő 6 hónap alatt termeli ki és ki tudja, elketyeg-e addig!

De még nincs vége a posztnak!

Először is, itt van még egy videó, amin arccal és névvel felvállalják magukat, sőt még céglogós pólójuk is van! Ari. (A videó nagyon kilóg a cikkből, ezért csak belinkelem.)

https://www.youtube.com/watch?v=tAwfsWwCZi4

De ezt a srácot tutira nem úgy hívják, akinek mondja magát. Mert sem őt, sem a többieket ezzel a névvel és arccal nem találtam meg sem a Linkedinen, sem a Facebookon, úgyhogy a Questrához hasonlóan erről az oldalról is úgy gondolom, hogy csalás.

Az Ethtrade.org csapata (forrás: Ethtrade.org)
 Most már viszont tényleg vége van a posztnak.:)

4 megjegyzés:

  1. Szia Bearnie! Kíméletlenül töröltem a SPAM bejegyzést, ezzel törlődött a rá adott válaszod is, bocsi! :) Üdv.: Péter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem para, az fontosabb, hogy az ilyen gyomokat kiirtsd.
      Amúgy is akartam mondani, hogy példásan tiszta az oldal, nincs telehányva az ilyen hulladékokkal.
      Nem is jönnek, vagy csak vigyázó szemed olyan, mint Superman lézertekintete? :)

      Törlés
    2. Köszönöm, Bearnie! A vigyázó szemem csak utólag gyomlál, szóval nem is jönnek, de ha nagyon megindulnak, akkor sajnos csak az engedélyemmel jelenhetnek majd meg a hozzászólások, amit el szeretnék kerülni, hacsak lehet. Szép álmokat!

      Törlés
    3. Ne aggódj!
      A törzsgárdát nem fogja zavarni, a többi meg csak jövő-menő, ahogy Samu mondaná a megyéből. :)

      Törlés